Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ποιες είναι οι τρεις καλύτερα στολισμένες βιτρίνες της Καβάλας που βραβεύτηκαν

Ημέρα:

spot_img

Τους καταστηματάρχες της Καβάλας που παρουσίασαν τις τρεις καλύτερα στολισμένες βιτρίνες στην πόλη την περίοδο των Χριστουγέννων, βράβευσαν την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και ο Πρόεδρος της “Δημωφέλεια”, Παναγιώτης Αγγελίδης, απονέμοντας τους ισάριθμα χρηματικά έπαθλα.

Στην εκδήλωση βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, παρέστησαν και τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης, Απόστολος Μουμτσάκης (Δήμος Καβάλας), Μαρία Καραμπουρνιώτη (Επιμελητήριο Καβάλας) και Ηλίας Χάιτας (Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας).

Ο κ. Μουριάδης, αφού συνεχάρη τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που απέσπασαν τα τρία χρηματικά έπαθλα, τόνισε πως “τόσο ο Δήμος, όσο και οι άνθρωποι της αγοράς μπήκαν από νωρίς στη διαδικασία να βελτιώσουν το κλίμα στην αγορά, στολίζοντας διαφορά σημεία της πόλης και τις βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων” και πρόσθεσε ότι “μέσα από αυτή την προσπάθεια άλλαξε σε σημαντικό βαθμό και η διάθεση των καταναλωτών”.

Ο Πρόεδρος της Δημωφέλεια, Παναγιώτης Αγγελίδης, υπογράμμισε πως “μπορεί η πανδημική κρίση να πάγωσε αρκετές ιδέες για στολισμένες βιτρίνες, να συνέβαλε στην ματαίωση εορταστικών εκδηλώσεων, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την τοπική αγορά. Άλλωστε, η οικονομία είναι θέμα ψυχολογίας. Και οι στολισμένες βιτρίνες σίγουρα ανεβάζουν την διάθεσή μας. Στόχος της Δημοτικής Αρχής” συμπλήρωσε ο κ. Αγγελίδης “ήταν να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο στους επαγγελματίες και στους εμπόρους της πόλης για το στόλισμα των καταστημάτων τους, συμβάλλοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών και η θετική ανταπόκριση δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε ο Διαγωνισμός να καθιερωθεί ως θεσμός”.

Η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μαρία Καραμπουρνιώτη, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι “έγινε σημαντική προσπάθεια από τους καταστηματάρχες της πόλης να αλλάξει η εικόνα των βιτρινών στην Καβάλα, παρά τις δύσκολες συνθήκες” και ευχήθηκε “να απαλλαγούμε σύντομα από τις αρνητικές συνέπειες του κορωνοϊού”.

Στο ίδιο κύματος κινήθηκε και ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Ηλίας Χάιτας, επισημαίμοντας παράλληλα ότι “η όμορφη εικόνα που είχαν πολλά καταστήματα και οι εκδηλώσεις της προηγούμενης περιόδου, τόνωσαν την ψυχολογία του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών”.

Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν είναι οι έξης:

Βιβλιοχαρτοπωλείο “ΖΑΠΩΝΗΣ – Χαρτί και Μολύβι” του κ. Παναγιώτη Ζαπώνη

– Χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ

LOREZ ACCESSORIES της κ. Κάλλιας Νύχτα

– Χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ

Santi Book & Art του κ. Θανάση Παπαγεωργίου

– Χρηματικό έπαθλο 100 ευρώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...