Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος νέος πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

Ακολούθησε μας

O Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, Παναγιώτη Παπαδόπουλο.


Τον χαρακτήρισε ως «παιδί του Δημοτικού Ωδείου», δεδομένου ότι από αυτό ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του ως μαθητής, ενώ το υπηρέτησε παλαιότερα και ως μέλος της διοίκησής του.

Περιγράφοντας την πορεία του κ. Παπαδόπουλου, ανέφερε τα βήματά του στο Κρατικό Ωδείο, το Μουσικό Τμήμα του ΑΠΘ, το μεταπτυχιακό του στη Γαλλία και την σημερινή εκπαιδευτική του ιδιότητα ως καθηγητή Μουσικής. «Το αγαπά κι είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει τα μέγιστα στο Ωδείο, ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια για προαγωγή της μουσικής εκπαίδευσης στον Δήμο μας», είπε ο Δήμαρχος.

Στην αντιφώνησή του, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι το Δημοτικό Ωδείο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά επαρχιακά Ωδεία της Ελλάδας, και εξέφρασε τη βούληση «να αυξήσουμε την ποιότητα της παρεχόμενης μουσικής εκπαίδευσης και να αποτελέσουμε σημαντικό συντελεστή της πολιτιστικής ζωής του Δήμου».

Τέλος, και οι δύο ευχαρίστησαν τον απερχόμενο πρόεδρο Κοσμά Χαρπαντίδη. Ο μεν Δήμαρχος χαρακτήρισε πολύ μεγάλη την προσφορά του στο Ωδείο, ο δε νέος πρόεδρος τόνισε ότι παραδίδει το Ωδείο σχεδόν καθαρό από οικονομικές εκκρεμότητες, κι ότι καλλιτεχνικά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο επίτευγμα με την συνδιοργάνωση της Όπερας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα