Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Μία χρήσιμη και διαχρονική προμήθεια

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Μία από τις τελευταίες προμήθειες που έκανε προς το τέλος της θητείας της η πρώην δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα ήταν δύο ευέλικτα εκχιονιστικά οχήματα.

Πρόκειται για δυο διπλοκάμπινα φορτηγά οχήματα τύπου «pick up», με ειδικό πλήρη εξοπλισμό, για να έχουν τη δυνατότητα να σκορπούν αλάτι και να καθαρίζουν τους δρόμους, για την αντιμετώπιση φαινομένων χιονόπτωσης. Τα οχήματα αυτά, έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν από τα χιόνια και στενότερους δρόμους, όπου δεν είναι δυνατόν να μπουν τα άλλα μεγάλα ειδικά οχήματα.

Τα οχήματα παραδόθηκαν στον δήμο Καβάλας στις 21 Φεβρουαρίου 2019 και έκτοτε έχουν βγει πολλές φορές στους δρόμους για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκαλούνται από τις κακοκαιρίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Τα είδαμε πάλι σήμερα το πρωί που ανέλαβαν δράση για τον αποχιονισμό των κεντρικών δρόμων στα ορεινά της δημοτικής ενότητας Φιλίππων. Είναι μία από τις πιο εύστοχες και χρήσιμες προμήθειες διαχρονικού χαρακτήρα, που έκανε η διοίκηση της κας Τσανάκα.

Σχετικά το δελτίο τύπου του δήμου Καβάλας αναφέρει:

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, παρουσία του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής, Κυριακού Σταυρίδη, προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου 2022, στον αποχιονισμό των κεντρικών δρόμων του ορεινού όγκου της δημοτικής ενότητας Φιλίππων.

Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση εκχιονιστικού μηχανήματος αποκαταστάθηκε η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Καβάλα, τις Κορυφές, το Πολύνερο, το Λυκόστομο, τη Λιμνιά και το Βουνοχώρι.

spot_img

Διαφημίσεις