Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Λογιστή αναζητά η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας

Ημέρα:

Σε αναζήτηση λογιστή βρίσκεται η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, όπως επισημαίνει σε δηλώσεις του, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιάννης Προμούσας.

Σύμφωνα με τον κ. Προμούσα, επιδίωξη του Δήμου Καβάλας είναι να βρεθεί μια  προσωρινή λύση μέσω εξωτερικού συνεργάτη, μέχρις ότου να γίνει η πρόσληψη μόνιμου υπαλλήλου.

«Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π., είναι κάτι που το περιμένουμε όλοι οι Δήμοι. Αναγκαζόμαστε έτσι να επιλέγουμε λύσεις που θα μας βοηθήσουν στην εύρυθμη λειτουργία της Οικονομικής Υπηρεσίας…»

«Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε πρόσληψη. Είναι κάτι που το έχουμε ζητήσει τόσο για την Οικονομική Υπηρεσία, όσο και για άλλες Διευθύνσεις στον Δήμο Καβάλας. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π., είναι κάτι που το περιμένουμε όλοι οι Δήμοι. Αναγκαζόμαστε έτσι να επιλέγουμε λύσεις που θα μας βοηθήσουν στην εύρυθμη λειτουργία της Οικονομικής Υπηρεσίας. Ο ταμίας της υπηρεσίας συνταξιοδοτείται σε έναν με δυο μήνες και θα υπάρξει κενό στη θέση που είναι ζωτικής σημασίας, οπότε πρέπει να επιλέξουμε έναν κατάλληλο υπάλληλο, με εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις για την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών», αναφέρει σχετικά ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Καβάλας.

«Τον επόμενο χρόνο τον ισολογισμό του Δήμου Καβάλας και τη λογιστική παρακολούθηση θα την κάνουμε μέσω εξωτερικού συνεργάτη για να καλυφθεί η θέση του ταμία από τον μέχρι τώρα λογιστή του Δήμου Καβάλας»

«Τον ταμία θα τον αντικαταστήσει ο λογιστής του Δήμου Καβάλας, οπότε δημιουργείται η ανάγκη της κάλυψης αυτού του κενού στο λογιστήριο. Κάναμε αυτήν την αλλαγή, διότι η θέση του λογιστή μπορεί να καλυφθεί κι από εξωτερικούς συνεργάτες. Είναι μια επιλογή που την αξιοποιούν πάρα πολλοί Δήμοι. Θα είναι μια προσωρινή λύση, μέχρι να έρθει λογιστής και να γίνει πρόσληψη μέσω Α.Σ.Ε.Π. Τον επόμενο χρόνο, τον ισολογισμό του Δήμου Καβάλας και τη λογιστική παρακολούθηση θα την κάνουμε μέσω εξωτερικού συνεργάτη για να καλυφθεί η θέση του ταμία από τον μέχρι τώρα λογιστή του Δήμου Καβάλας».

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νo 1 στην Ελλάδα η RE/MAX Choice του Ομίλου Εταιρειών Κουρτίδη

Νέες μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο Ανακοινώθηκαν από τη RE/MAX...

Καβάλα: Δίωξη σε νηπιαγωγό για ασέλγεια σε 4 παιδιά

Ποινική δίωξη σε βάρος νηπιαγωγού βρεφονηπιακού σταθμού του δήμου...

Νέες εγκαταστάσεις και νέα φιλοσοφία για τις Οικονομικές υπηρεσίες του δήμου Καβάλας

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών,...