Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Κυριάκος Σταυρίδης: Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τα έργα στην Καβάλα

Ημέρα:

Στις δυσκολίες που δημιουργούν στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, οι εργασίες για το φυσικό αέριο, αλλά και αυτές για την τοποθέτηση οπτικών ινών, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Κυριάκος Σταυρίδης.

«Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Η ενημέρωση είναι ελλιπής από τα συνεργεία. Παρ’ όλο που μεταφέρονται οι κάδοι για τα έργα, οι πολίτες εξακολουθούν να βγάζουν τα σκουπίδια στο ίδιο μέρος, με συνέπεια η Υπηρεσία να πηγαίνει με μικρό φορτηγάκι και να μαζεύει τις σακούλες με τα χέρια», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σταυρίδης.

«Αν υπήρχε πιο σωστή και άμεση ενημέρωση, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα…»

«Δεν ήταν εικόνα αυτή που αντιμετωπίσαμε στην οδό Βενιζέλου. Το βράδυ οι δρόμοι δεν είναι όλοι ανοιχτοί. Το απορριμματοφόρο δεν μπορεί να μπει γιατί υπάρχουν τα χαντάκια και κάποια αυτοκίνητα εμποδίζουν. Οι δρόμοι που γίνονται έργα την ίδια στιγμή δεν είναι πολλοί, αλλά αν υπήρχε πιο σωστή και άμεση ενημέρωση, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Θα μπορούσαμε να προβλέψουμε και να κάνουμε την αποκομιδή έστω μια μέρα πριν για να είναι όλα εντάξει», συμπλήρωσε σχετικά με τις δυσκολίες που δημιουργούν στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας τα έργα του φυσικού αερίου.

«Δεν υπάρχει συνεργασία! Δεν ξέρουμε αν είναι χρήσιμα ή όχι όλα αυτά τα υλικά που αφήνουν…»

Αναφορικά με το έργο των οπτικών ινών και τα προβλήματα που κι αυτό με τη σειρά του δημιουργεί στην Υπηρεσία Καθαριότητας, ο κ. Σταυρίδης υπογράμμισε: «Δεν κλείνουν δρόμους, αλλά αφήνουν τα υλικά και πρέπει να πάμε εμείς μετά με τα χέρια να σκουπίσουμε τα υπολείμματα. Δεν υπάρχει συνεργασία! Δεν ξέρουμε αν είναι χρήσιμα ή όχι όλα αυτά τα υλικά που αφήνουν. Στέλνουμε τους επόπτες να ελέγχουν και τα παίρνουμε όλα. Μετά τα ψάχνουν, αλλά δεν μπορούμε να τα αφήσουμε στη μέση του δρόμου, ούτε τα καλώδια, ούτε τα εργαλεία τους που πολλές φορές τα πήραμε μόνο και μόνο για να τους πούμε να κάνουν καλά τη δουλειά τους για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε».

«Άρχισαν ήδη οι ανακαινίσεις και τα κλαδέματα στα σπίτια – Είναι απαραίτητη η συνεργασία με τους πολίτες…»

Σε σχέση τέλος με τα κλαδέματα σε σπίτια, αλλά και για τα ογκώδη αντικείμενα που αφήνονται σε διάφορα σημεία από τους συμπολίτες μας λόγω ανακαινίσεων, ο Κυριάκος Σταυρίδης τόνισε: «Άρχισαν ήδη οι ανακαινίσεις και τα κλαδέματα στα σπίτια ενόψει τουριστικής περιόδου και του καλοκαιριού. Θα πρέπει κι εμείς σαν υπηρεσία να βρούμε τρόπους να το αντιμετωπίσουμε, αλλά και οι συνδημότες μας να είναι συνεργάσιμοι. Με ένα τηλέφωνο μπορούμε να έρθουμε να τα πάρουμε. Φέτος προβλέπεται πολύ περισσότερος τουρισμός, οπότε είναι απαραίτητη η συνεργασία. Θα ενημερώσουμε και τα καταστήματα στο κέντρο για την ορθότερη διαχείριση των απορριμμάτων για να έχουμε καλή εικόνα της πόλης μας για τους τουρίστες».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...