Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

ΚΑΒΑΛΑ: Βραβεύτηκαν οι ομορφότερα στολισμένες βιτρίνες

Ημέρα:

Τις καλύτερα στολισμένες βιτρίνες των εμπορικών καταστημάτων της Καβάλας, στην διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, βράβευσε το μεσημέρι, στο πλαίσιο μιας λιτής τελετής στο δημαρχείο, η διοίκηση του δήμου.

Όπως υπογράμμισε στην σύντομη τοποθέτησή της η δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα, τα Χριστούγεννα στην ”Χριστούπολη” πήγαν καλά, καθώς οι εκδηλώσεις απλώθηκαν σε όλη την πόλη, ενώ εξέφρασε την ελπίδα της του χρόνου τα πράγματα να πάνε ακόμη καλύτερα.

Τόνισε δε ότι για τον εορταστικό στολισμό της πόλης δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια του δήμου, αλλά απαιτείται και αυτή του εμπορικού κόσμου, ώστε περισσότεροι καταναλωτές να επισκεφθούν τα καταστήματα για τις αγορές τους, αλλά και γενικότερα ο στολισμός να συμβάλει στο εορταστικό πνεύμα της πόλης.

Τρία βραβεία για τέσσερις καταστηματάρχες…

Από τη μεριά της η αντιδήμαρχος Καβάλας, Κορίνα Πρασσά, υπογράμμισε ότι οι καταστηματάρχες έβαλαν το λιθαράκι τους για τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη, ενώ αναφέρθηκε και στην επιτροπή που συστάθηκε για να αξιολογήσει τις καλύτερα στολισμένες βιτρίνες, όχι μόνο των καταστημάτων του κέντρου, αλλά και αυτών που βρίσκονται στις συνοικίες της Καβάλας. Σύμφωνα πάντα με την κ. Πρασσά, οι βιτρίνες που ξεχώρισαν ήταν τέσσερις, καθώς ήταν στολισμένες με έξυπνες ιδέες και πέρα από τα τετριμμένα. Συνολικά τα βραβεία ήταν τρία, με το πρώτο να δίνεται στο Παναγιώτη Ζαπώνη για το στολισμό του βιβλιοπωλείου του στην οδό Βενιζέλου, το δεύτερο στην Γεωργία Ιωακειμίδη για το κατάστημα πώλησης παραδοσιακών γλυκισμάτων επί της Κουντουριώτη, ενώ το τρίτο βραβείο μοιράστηκαν οι Δημήτρης Βρανάς και Σταύρος Νικολάου για τον στολισμό του αρωματοπωλείου (οδός Ομονοίας) και του καταστήματος ενδυμάτων (Κωστή Παλαμά) αντίστοιχα.

Στόχος την επόμενη χρονιά να μπει ένα λιθαράκι για μια πιο φωτισμένη Καβάλα

Η πρόεδρος της ”ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, Αναστασία Ιωσηφίδου, στάθηκε από την πλευρά της στο γεγονός ότι φέτος δεν ήταν στολισμένα όλα τα εμπορικά καταστήματα, ενώ σημείωσε ότι στόχος όλων θα πρέπει να είναι την επόμενη χρονιά να μπει ένα ακόμη λιθαράκι για μια πιο φωτισμένη Καβάλα, αφού ο στολισμός γίνεται τόσο για τους ίδιους τους καταστηματάρχες, αλλά και για το σύνολο, ώστε η πόλη να φαντάζει ακόμη πιο όμορφη. Τέλος, η κ. Ιωσηφίδου τόνισε με έμφαση ότι θα πρέπει να επιβραβεύονται όλοι όσοι μετέχουν σε μια τέτοια προσπάθεια.

Πηγή: Εφημερίδα “ΕΝΗΜΕΡΟΣ”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...