Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Κάλεσμα στους Καβαλιώτες να ενισχύσουν τον Αγώνα Αγάπης στο Βερούλειο

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Κάλεσμα προς όλους τους Καβαλιώτες να ενδυναμώσουν το έργο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε. Καβάλας, ενισχύοντας τον Αγώνα Αγάπης που θα διεξαχθεί στο Βερούλειο την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, απηύθυναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Super Market Μασούτης, της ΑΕΚ Καβάλας και της Ακαδημίας Mundialito.

Ο κ. Μουριάδης, αφού συνεχάρη τους συνδιοργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου για την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζουν διαφορά κοινωνικά θέματα, επισήμανε ότι ο Δήμος Καβάλας στέκεται αρωγός σε μια ακόμη δράση Αλληλεγγύης των δημοτών του, ενώ δεσμεύτηκε ότι το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες κατασκευής της Στέγης Υπιοστηριζόνενης Διαβίωσης.

Ο Διευθυντής του καταστήματος Grant Μασούτης, Σεραφείμ Σκαλιάπας, καθώς και οι εκπρόσωποι των Ακαδημιών της ΑΕΚ Καβάλας και του Mundialito, Κώστας Τσιμτσίρης και Αλέξης Δήμου αντίστοιχα, ευχαρίστησαν τον Δήμο Καβάλας για τη συνδρομή του και άφησαν να φανεί ότι ανάλογες ενέργειες στήριξης των τοπικών φορέων και συλλογικοτήτων θα γίνουν και στο μέλλον.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε. Καβάλας, Θανάσης Οσταδάκης, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς την τοπική κοινωνία, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι τα άτομα με αυτισμό υπάρχουν στην κοινωνία, κυκλοφορούν ανάμεσα μας, αλλά τα έχουμε εξαφανίσει από το οπτικό μας πεδίο, λόγω της γνωστής μας αδιαφορίας. Αυτό πρέπει να αλλάξει”.

spot_img

Διαφημίσεις