Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

‘Επιασαν δουλειά τα συνεργεία στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κρηνίδων

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από νωρίς το πρωί κατέφθασαν τα συνεργεία και ξεκίνησαν τις εργασίες αποκατάστασης του κτηρίου του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων.

Η Πρωτοβουλία: Φιλίππων Πολιτεία θα παρακολουθεί στενά τις πορεία των εργασιών. Περιμένουμε να τηρηθούν αυστηρά οι δεσμεύσεις της διοίκησης, όσο και τα χρονοδιαγράμματα.

Γενική συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

Εξάλλου η Η Πρωτοβουλία: Φιλίππων Πολιτεία εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Συνέλευση πραγματοποίησε εχθές (Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021) το απόγευμα ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κρηνίδων με θέμα τα κτηριακά προβλήματα. Παρόντες ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος Φιλίππων, δημοτικοί σύμβουλοι και βουλευτές. Ο δήμαρχος υποσχέθηκε πως την επομένη κιόλας ημερα θα έρθουν συνεργεία για να κάνουν τις παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για τη ασφάλεια και την λειτουργικότητα του σχολείου και το έργο της ολοκληρωμένης ανακαίνισης θα ενταχθεί σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2021. Τα έργα θα αρχίσουν τα το καλοκαίρι του 2022. Η ένταξη του έργου θα γίνει μέσα στο Σεπτέμβριο.

Ο κ. Μουριάδης τόνισε πως ήταν λάθος του η απόσυρση του φακέλου από την Περιφέρεια και ανέλαβε την πολιτική ευθύνη.

Ενδιαφέρουσα ήταν και η παρέμβαση του κ. Μουμτσάκη ο οποίος επισήμανε ο, τι το κτήριο που στεγάζει το Γυμνάσιο και το λύκειο Κρηνίδων είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Στο σύνολο των σχολείων του δήμου είναι πάνω από το μέσω όρο ή για να το πούμε διαφορετικά περισσότερα από τα μισά σχολεία του δήμου βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από αυτή του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων.

spot_img

Διαφημίσεις