Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

ΔΕΥΑΚ: 192.005 μέτρα αγωγών ύδρευσης μέσω του «Φιλόδημου»

Ακολούθησε μας

Η Τεχνική Υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κατέθεσε πρόταση χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση έργου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στον άξονα προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» με τίτλο: «ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΔΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ» με δημόσια δαπάνη 11.451.612,90 Ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου Ύδρευσης επιτυγχάνεται η κατασκευή νέων εσωτερικών δικτύων ύδρευσης σε περιοχές εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Καβάλας, οι οποίες διακρίνονται σε τρεις γεωγραφικές ζώνες.

Η πρώτη ζώνη είναι η κεντρική και περιλαμβάνει το «εμπορικό κέντρο της Καβάλας» και την περιοχή «Πεντακόσια-Αγία Βαρβάρα».

Η δεύτερη ζώνη είναι η δυτική και περιλαμβάνει τις περιοχές τις περιοχές «Αγία Παρασκευή», «Άγιος Λουκάς» και «Νεάπολη».

Η τρίτη ζώνη είναι η Ανατολική και περιλαμβάνει την περιοχή «Περιγιάλι».

Με το παρόν έργο προβλέπεται να κατασκευασθούν συνολικά 192.005 μέτρα αγωγών ύδρευσης. Με την ολοκλήρωση του έργου η πόλη της Καβάλας θα έχει πλέον νέο δίκτυο ύδρευσης στο σύνολο του αστικού ιστού και η ΔΕΥΑΚ θα πετύχει την παροχή υψηλής ποιότητας νερού ύδρευσης για ανθρώπινη κατανάλωση στην περιοχή ευθύνης της.

Ο Πρόεδρος

Του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Κουφατζής Χαράλαμπος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα