Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Δήμος Καβάλας: Διαγωνισμός για την πιο καλαίσθητη εορταστική διακόσμηση βιτρίνας

Ακολούθησε μας

spot_img

Σύσκεψη μεταξύ Δήμου Καβάλας και Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022, με θέμα τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιάννης Προμούσας και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Τάκης Αγγελίδης, και από τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου ο Πρόεδρος Βασίλης Λεμονίδης και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Κελγιώργης.

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι ο Δήμος διοργανώνει Διαγωνισμό για τον πιο καλαίσθητο και ευφάνταστο στολισμό βιτρίνας, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους επιχειρηματίες εμπορικών καταστημάτων, καθώς και στους επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης.

Θα βραβευτούν τρεις βιτρίνες: Η καλύτερη με 300 ευρώ, η δεύτερη με 200 ευρώ και η τρίτη με 100 ευρώ.

Όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την 1η Δεκεμβρίου και θα αρχίσουν να κορυφώνονται μετά τις 15 του μήνα. «Μέλημά μας να κατεβεί ο κόσμος στην αγορά. Ήδη στολίζουμε την πόλη, παρόλο που κάποιοι λένε ότι δεν πρέπει να ανάβουμε φώτα για να κάνουμε οικονομία. Τις γιορτινές μέρες θα πρέπει να αλλάξει η διάθεση του κόσμου», είπε και κάλεσε τους Καβαλιώτες να στηρίξουν την ντόπια αγορά.

Ο κ. Λεμονίδης, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, τόνισε ότι η αγορά της πόλης είναι ένα βασικό γρανάζι της κοινωνίας μας και γι’ αυτό υπάρχει αγαστή συνεργασία του Συλλόγου μας με τον Δήμο και στην περίπτωση των Χριστουγέννων, ώστε να δημιουργηθεί εορταστική ατμόσφαιρα, κάτι που χρειαζόμαστε όλοι όσο ποτέ άλλοτε.

Ο κ. Αγγελίδης υπογράμμισε ότι στόχος των εκδηλώσεων θα είναι η τόνωση της αγοράς.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Σημειώνεται ότι οι στολισμένες βιτρίνες θα αξιολογηθούν την εβδομάδα των Χριστουγέννων από τριμελή επιτροπή που θα οριστεί από τη Δημοτική Αρχή και θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα