Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2025
Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2025

«Βραβείο ηλιθιότητας» στους βάνδαλους της παιδικής χαράς του Παληού

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

«Βραβείο ηλιθιότητας» δίνει ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Καβάλας, Δημοσθένης Τουλκίδης, σε αυτόν ή αυτούς που κατέστρεψαν την νέα παιδική χαρά του Παληού.

Με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη (28/9), ο κ. Τουλκίδης σημείωσε αρχικά: «Τι μπορείς να πει κανείς, εκτός από το ότι είναι απαράδεκτο. Δυστυχώς οι λέξεις στερεύουν μπροστά σε τέτοια ανοησία».

Το έργο των νέων παιδικών χαρών δεν έχει ακόμη παραληφθεί!

«Έχουν ξοδευτεί 450.000 ευρώ από τον δήμο Καβάλας για να φτιάξουμε τις πιστοποιημένες, τις τέλειες παιδικές χαρές για τα παιδιά μας και κάποιοι βρήκαν να βανδαλίσουν το παιχνίδι των παιδιών. Σε έναν άνθρωπο που το κάνει αυτό νομίζω ότι πραγματικά οι λέξεις δεν υπάρχουν. Η αυτεπιστασία θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τις ζημιές, το έργο δεν έχει παραληφθεί ακόμη, άρα «χτυπάνε» και τον εργολάβο. Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω τη δικαστική οδό, δεν νομίζω όμως ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω», ανέφερε στη συνέχεια των δηλώσεων του ο κ. Τουλκίδης.

Ανίκητη η ηλιθιότητα ορισμένων…

«Δεν φανταζόμουν ότι η ηλιθιότητα, που όπως είναι γνωστό είναι ανίκητη, θα έφτανε σε τέτοιο σημείο. Ο εργολάβος έχει στα χέρια του το έργο και θα συνεχίσει την αποκατάσταση, η τεχνική υπηρεσία είναι κοντά, αλλά και οι κανονισμοί είναι κανονισμοί. Δεν ξέρω τι ήθελαν να πετύχουν και τι σκέφτονται. «Συγχαρητήρια» να τους δώσουμε που κατάφεραν να πάρουν το «βραβείο ηλιθιότητας», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Δημοσθένης Τουλκίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Στα σκαριά» η υποψηφιότητα του Μάρκου Δέμπα για τον δήμο Καβάλας

«Είμαστε σε μία φάση να ενώσουμε δυνάμεις αρκετοί άνθρωποι...

Οι περιβαλλοντικές… ανησυχίες της Ε.Ε. κάνουν είδος πολυτελείας το μοσχαράκι

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η αύξηση στην τιμή του μοσχαρίσιου...

Ζώντας στις σπηλιές του 2025

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Η ανθρώπινη κοινωνία ζει με πλατωνικούς...

Μπάχαλο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για την Καλαμίτσα

Για το μπάχαλο, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, που...

Γιάννης Μανιός: Είμαστε ένα κλικ πριν γίνει θερμό επεισόδιο

Τι λέει ο πρόεδρος των Γρι – Γρι της...

Υπόμνημα της ΕΓΕΣΥΚ προς τον Άδωνη Γεωργιάδη

Το Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ με αφορμή την επίσκεψη του...

Εκδηλώσεις εν όψει του Εορτασμού των Αγίων της Θάσου

Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και ο...

Αγωνιστικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός χρονομέτρησης στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος  και Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας...