Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Αυτοψία στην πεσμένη γέφυρα και υποσχέσεις για γρήγορη αποκατάσταση

Ακολούθησε μας

Τεχνικό κλιμάκιο της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) στο σημείο όπου τον Νοέμβριο του 2018 είχε καταρρεύσει τμήμα της γέφυρας στον δρόμο του παλιού νοσοκομείου Καβάλας.

Όπως υπογράμμισαν τα στελέχη του τεχνικού κλιμακίου της εταιρείας, στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η αποκατάσταση του τμήματος της γέφυρας που έπεσε θα προχωρήσει πολύ γρήγορα, καθώς όπως τόνισαν με έμφαση, έχουν πάρει εντολή για να κάνουν γρήγορες κινήσεις, ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες μελέτες.

Οι μελέτες αυτές θα εκπονηθούν από εξωτερικούς συνεργάτες, ενώ τη διαχείριση των μελετών θα έχουν τα στελέχη της ”Εγνατία Οδός Α.Ε.”, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τα έργα.

Δεν υπάρχει ακόμη χρονοδιάγραμμα για το πότε θα αρχίσουν οι διαδικασίες αποκατάστασης της γέφυρας

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιο σχετικό χρονοδιάγραμμα, τα στελέχη του τεχνικού κλιμακίου της εταιρείας απάντησαν αρνητικά, καθώς είπαν ότι πρέπει πρώτα να δουν όλα τα δεδομένα, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό.

Παρών στο σημείο ήταν και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Καβάλας, Θωμάς Καραβάς, ο οποίος σε ερώτηση για το αν έχει επιδεινωθεί η κατάσταση στο σημείο όπου κατέπεσε το τμήμα της γέφυρας, απάντησε ότι αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί, καθώς, όπως σημείωσε, αυτό θα το απαντήσουν οι ειδικοί και τα συνεργεία που θα εξετάσουν τη γέφυρα. Όπως είπε ακόμη ο κ. Καραβάς η επίσκεψη που έγινε την Πέμπτη στο σημείο ήταν η πρώτη από άλλες που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα