Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Απονομή μεταλλίων στους μαθητές Χρήστο Κιοφτετζή και Ανδρέα Ναλμπάντη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ, Κώστας Μπαντίκος, απένειμαν την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 τα μετάλλια που κατέκτησαν οι μαθητές, Χρήστος Κιοφτετζής και Ανδρέας Ναλμπάντης, στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist.

Ο Αντιδημάρχος Παιδείας, Απόστολος Μουμτσάκης συνεχάρη τους δύο μαθητές για τις επιτυχίες τους, τονίζοντας ότι “με τις γνώσεις τους, μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο”.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ, Κώστας Μπαντίκος, σημείωσε ότι “οι επιδόσεις του Χρήστου και του Ανδρέα, δύο παιδιών που φοιτούν σε δημόσιο σχολείο, μας κάνουν υπερήφανους και μας επιτρέπουν να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία”.

Ο Χρήστος Κιοφτετζής αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης στο Excel το 2019, ενώ την ίδια χρονιά, στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist, στη Νέα Υόρκη, απέσπασε την 9η θέση.

Ο Ανδρέας Ναλμπάντης αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας, στο Excel, το 2021. Στον παγκόσμιο διαδικτυακό τελικό του 2021, απέσπασε το Χάλκινο Ευρωπαϊκό μετάλλιο και την 9η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι Χρήστος Κιοφτετζής και Ανδρέας Ναλμπάντης είναι μαθητές της σχολής εκμάθησης υπολογιστών Expert In.

spot_img

Διαφημίσεις