Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Αντιδήμαρχε Καθαριότητας, ακούς;

Ακολούθησε μας

Η επαναλειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας “Τόσκα” είναι ένα από τα λίγα θετικά οικονομικά γεγονότα για την περιοχή μας, μέσα στον χαμό της πανδημίας. Τοπικοί φορείς έσπευσαν να χαιρετίσουν την επαναλειτουργία της μονάδας, μιλώντας με θερμά λόγια για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν η Ειρήνη Βρανά και ο Χρίστος Ζαγγογιάννης, να ξαναδώσουν ζωή στο στολίδι της Καβάλας.

Πέρα από τα λόγια όμως, χρειάζεται και έμπρακτη στήριξη. Εδώ τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά. Η αποκομιδή των σκουπιδιών για παράδειγμα, ενώ θα έπρεπε να μην απασχολεί κανέναν, έχει μετατραπεί σε καθημερινό “πονοκέφαλο” για τους διαχειριστές της μονάδας. Κι αυτό γιατί το απορριμματοφόρο του δήμου Καβάλας δεν περνά από εκεί σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα τα απορρίμματα να συσσωρεύονται στην είσοδο της “Τόσκα”. Φυσικά η εικόνα με τους ξεχειλισμένους κάδους που αντικρύζουν οι επισκέπτες και οι πελάτες της ξενοδοχειακής μονάδας, μόνο κολακευτική δεν είναι για τον τουρισμό της περιοχής μας.

Λέγεται πως το όλο θέμα δεν έχει να κάνει μόνο με τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων, αλλά έχει και… συνδικαλιστικές προεκτάσεις, αφού οι υπάλληλοι της υπηρεσίας Καθαριότητας θέτουν θέματα ασφάλειας κλπ.

Εντάξει παιδιά, μην τρελαθούμε κιόλας!!! Για τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να γίνει ένας διαφορετικός σχεδιασμός, ώστε να μην έχουμε εικόνες όπως αυτή στην “Τόσκα”. Υποτίθεται πως η Καβάλα είναι τουριστικός προορισμός και εμείς κολλάμε στα αυτονόητα, όπως είναι η καθαριότητα των χώρων που υποδέχονται τουρίστες. Αντιδήμαρχε Καθαριότητας, ακούς;

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα