Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Αναστασία Ιωσηφίδου: Μικρόψυχη η συμπεριφορά του δημάρχου

Ακολούθησε μας

Η Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Ιωσηφίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η χθεσινή συνέντευξη τύπου του κ. Μουριάδη, σχετικά με το έργο της ολοκλήρωσης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης μας, μόνο θλίψη προκαλεί τόσο για τον δήμο Καβάλας, όσο και για τον ίδιο.

Η παντελής έλλειψη έργου σε όλους τους τομείς, που αντανακλά βεβαίως στην πορεία του δήμου μας τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον, οδηγεί συνεχώς τον δήμαρχο Καβάλας, σε απέλπιδες προσπάθειες να οικειοποιηθεί για λογαριασμό του, το έργο των προηγούμενων διοικήσεων.

Όσο όμως και αν θέλει να παρουσιάσει το συγκεκριμένο έργο ως «φιλόδοξο στόχο της διοίκησης» του, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι το έργο της ολοκλήρωσης του δικτύου ξεκίνησε με την υπ’ αρ. 96/2019 απόφαση της ΔΕΥΑΚ, επί προεδρίας Κουφατζή και δημαρχίας Τσανάκα. Το μοναδικό που έγινε επί διοίκησης του, είναι η ένταξη στο “Αντώνης Τρίτσης”, η οποία βεβαίως οφείλεται στο αμέριστο ενδιαφέρον του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Δυστυχώς με την χθεσινή μικρόψυχη συμπεριφορά, απέναντι στους προκατόχους του, ο κ. Μουριάδης προσέβαλε, όχι μόνο τον θεσμό του δημάρχου, αλλά και τον παριστάμενο σε αυτήν υπουργό Εθνικής Άμυνας .

Αναστασία Ιωσηφίδου

Δημοτικός Σύμβουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα