Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Σύλληψη παράνομων μεταναστών σε Ζαρκαδιά και Ίασμο

Συνελήφθησαν χθες (28-11-2022), σε περιοχές της Ροδόπης...

Άνοιξαν αυτοκίνητο και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 12.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή κοσμημάτων που διέπραξαν δύο...

Καβάλα: Μαθητής δημιούργησε ψεύτικο προφίλ του καθηγητή του στο FB

Η παράνομη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,...

Τεστ αντισωμάτων στους εργαζόμενους του νοσοκομείου που νόσησαν τον Αύγουστο

Ακολούθησε μας

«Όσοι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας έχουν νοσήσει με κορωνοϊό τον μήνα Αύγουστο, μετά την παρέλευση ικανού χρονικού διαστήματος για τη δημιουργία αντισωμάτων, θα τους ελέγξουμε όλους για το αν έχουν αντισώματα, ώστε να δούμε αν πραγματικά νόσησαν και θα πιστοποιήσουμε τη νόσησή τους».

Τα παραπάνω τόνισε με δήλωσή του ο υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Αχιλλέας Γερόπουλος, ο οποίος επισήμανε παράλληλα «ελπίζω ότι κανένας εργαζόμενος μας δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει παράνομα πράγματα. Νομίζω ότι όλοι κινήθηκαν στο πλαίσιο της νομιμότητας όσον αφορά τα πιστοποιητικά νόσησης».

«Πιστεύω ότι όσοι νόσησαν, ειδικά τον μήνα Αύγουστο που είναι ένας «πονηρός» μήνας όσον αφορά τις αναστολές, θα έχουν τα απαραίτητα αντισώματα και δεν θα μπούμε σε καμιά άλλη διαδικασία…»

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν κυρώσεις κάποιοι από τους εργαζόμενους που ίσως δεν ακολούθησαν τη νόμιμη οδό, ο υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας απάντησε: «Ας δούμε πρώτα τα αποτελέσματα που θα δείξουν τα αντισώματα. Εγώ πιστεύω ότι όσοι νόσησαν, ειδικά τον μήνα Αύγουστο που είναι ένας «πονηρός» μήνας όσον αφορά τις αναστολές, θα έχουν τα απαραίτητα αντισώματα και δεν θα μπούμε σε καμιά άλλη διαδικασία για να ψάξουμε περισσότερο τα πράγματα. Δεν μπορεί να πιστοποιηθεί τίποτα ακόμη και με μηδέν αντισώματα. Θα δούμε από εκεί και πέρα σε συνεργασία με την Υγειονομική Περιφέρεια πως θα εξετάσουμε (αν υπάρξουν) αυτές τις περιπτώσεις».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα