Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Διερευνητική επίσκεψη του Ντίνου Κλειτσιώτη στο νοσοκομείο

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Πρώτη διερευνητική επίσκεψη πραγματοποίησε το Σάββατο ο νέος διοικητής του νοσοκομείου της Καβάλας Ντίνος Κλειτσιώτης.

Η επίσκεψη ήταν ιδιωτικού χαρακτήρα, αφού ο κ. Κλειτσιώτης πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, όπου συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και συζήτησε θέματα που αφορούν την λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος. Οι εντυπώσεις που άφησε ήταν άριστες και αυτό είναι μία καλή αρχή για την συνέχεια.

Τώρα, για όσους θεωρούν ότι οι διοικητές των νοσοκομείων πρέπει να έχουν σχέση με την ιατρική, κάνουν λάθος. Οι διοικητές των νοσοκομείων είναι μάνατζερ με βασικές αρμοδιότητες στα οικονομικά – διοικητικά. Δουλειά τους είναι να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και όχι να κάνουν… εγχειρίσεις. Ο κ. Κλειτσιώτης έχει και διοικητικές και οικονομικές γνώσεις. Με δεδομένο δε, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει στην πράξη, δεν είναι απ’ αυτούς που «καβαλάνε το καλάμι», αλλά δουλεύει αθόρυβα, μεθοδικά, ακούει και συνθέτει απόψεις, θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι ένας επιτυχημένος διοικητής του νοσοκομείου.

Η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του θα γίνει μέσα στο επομενο δεκαήμερο. Μέχρι τότε ο κ. Κλειτσιώτης θα ενημερώνεται από τον απερχόμενο διοικητή Τάσο Καρασαββόγλου.

Διαφημίσεις