Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Λεωνίδας Παππάς: Στόχος μας να είμαστε καθαρά δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές

Ημέρα:

«Η επιδίωξή μας στις επικείμενες ευρωεκλογές, είναι να είμαστε καθαρά δεύτερο κόμμα, όπως αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις, με ένα ισχυρό ποσοστό, ώστε να καταλάβει ο κόσμος και να πειστεί κι αυτό είναι το κρίσιμο για εμένα, ότι υπάρχει αντίπαλος, υπάρχει εναλλακτική απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Τα παραπάνω τόνισε με έμφαση στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Λεωνίδας Παππάς, με αφορμή την πολιτική εκδήλωση που θα γίνει στο πλαίσιο της κοπής της βασιλόπιτας της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο roof garden του ξενοδοχείου Γαλαξίας.

«Οι ευρωεκλογές είναι ένας κρίσιμος σταθμός ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών…»

«Την εκδήλωσή μας θα τιμήσει με την παρουσία του ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Σπυρόπουλος. Καλό είναι όλα τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να δώσουν το «παρών» για να ακούσουμε τον γραμματέα μας. Είναι και μια ευκαιρία να βρεθούμε μεταξύ μας και να συζητήσουμε, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν από τις ευρωεκλογές, που είναι ένας κρίσιμος σταθμός ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών. Είναι μεγάλη μας χαρά που έρχεται στην πόλη μας ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. και είναι ευκαιρία να μιλήσουμε για την τελική ευθεία για τις επικείμενες ευρωεκλογές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.  

«Παρά την προσπάθεια κάποιων να προτάξουν ως σημαντικό θέμα της κοινωνίας τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, τα σημαντικά θέματα είναι άλλα…»

«Τα πράγματα δημοσκοπικά έχουν αλλάξει. Στις ευρωεκλογές εκτιμούμε ότι προφανώς θα αλλάξουν και εκλογικά και θα αποτυπωθούν διαφορετικά οι εκλογικές δυνάμεις των κομμάτων, οπότε θεωρώ ότι είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση. Γενικότερα, παρά την προσπάθεια κάποιων να προτάξουν ως σημαντικό θέμα της κοινωνίας τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, τα σημαντικά θέματα είναι άλλα. Είναι η δημόσια υγεία και η ταλαιπωρία των πολιτών, είναι η μεγάλη ακρίβεια επίσης. Είναι το πρόβλημα των νέων ζευγαριών να βρουν σπίτι και να κάνουν οικογένεια. Αυτά είναι τα μείζονα. Τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Κι αυτά είναι στα οποία θα κριθεί και η σημερινή κυβέρνηση», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Λεωνίδας Παππάς. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...