Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, 2025
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, 2025

ΠΑΜΕ Καβάλας: Συλλαλητήριο την Τετάρτη 22 Ιούλη στον Δημοτικό Κήπο

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η Γραμματεία Καβάλας του ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική, μαχητική απάντηση ενάντια στο 2ο πακέτο μέτρων στα πλαίσια του 3ου μνημονίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ που έχει και την πλήρη στήριξη των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ 7:30μ.μ.

Να απαντήσουμε στον νέο σφαγιασμό!

Τα μέτρα αυτά θα προστεθούν πάνω σ’ αυτά των δύο προηγούμενων μνημονίων και θα ενισχύσουν παραπέρα την φτωχοποίηση της εργατικής τάξης, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολουμένων, της φτωχής αγροτιάς και των παιδιών τους.

Κανείς δεν μένει εκτός της επίθεσης του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτικών δυνάμεων που τους υπηρετούν. Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η φτωχή αγροτιά, είναι τα θύματα αυτής της πολιτικής που επιδιώκει τη καπιταλιστική ανάκαμψη, την θωράκιση της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων.

Να βάλουμε τέρμα στον εφιάλτης της εξαθλίωσης!

Απέναντί μας έχουμε τον κοινό εχθρό τα μονοπώλια, την ΕΕ, το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα και την εξουσία τους. Έχουμε τη δύναμη, με την μαζικοποίηση των αγώνων, την κατεύθυνσή τους, να φέρουμε τα πάνω κάτω, να διεκδικήσουμε άμεσα μέτρα ανακούφισης και ανάκτηση απωλειών.

Να μη μείνει η επίθεση, αναπάντητη!

Εδώ και τώρα να αποκρούσουμε την επίθεση σε κάθε εργοστάσιο και χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο σε κάθε εργατική-λαϊκή γειτονιά. Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη και του συμμάχους της να ισχυροποιήσουν τη κοινή δράση, τον αγώνα τους, να αντιπαρατεθούμε στη νέα βάρβαρη αντιλαϊκή συμφωνία και στα εξοντωτικά μέτρα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Χρυσούπολη: Νεκρός 54χρονος σε τροχαίο

Την 9-11-2025 το πρωί στην Επαρχιακή οδό Χρυσούπολης –...

Το 70% των σταφυλιών παραμένει άκοπο στα χωράφια   

Κώστας Παπαμερής: Όλοι πιστεύαμε ότι φέτος θα πηγαίναμε πολύ...

Μια απεργία πείνας για το εντελώς τίποτα

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος To σύνολο των επιστημόνων διαβεβαιώνει ότι...

Γ. Παναγιωτίδης: «Δεν είναι όλα κέρδος, τα ΕΛΤΑ είναι ένα κοινωνικό προνόμιο…»

«Την πιο δυνατή εικόνα την έδωσαν οι κυβερνητικοί βουλευτές...

Στα 16 με 17€ το κιλό το μοσχαρίσιο κρέας, απλησίαστο το αρνάκι

Επιστροφή της κανονικότητας από το Πάσχα «βλέπει» ο Κ....

Δεν προβλέπεται μεταφορά του Τελωνείου της Καβάλας

Θόδωρος Μαρκόπουλος: Δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη Ως τραγική περιγράφει...

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Energean από την Εxxon Mobil

Σωτήρης Χιωτάκης: Έχουμε τη μεγαλύτερη ενεργειακή εταιρεία στον κόσμο...

Καρκινοβατούν τα οδικά έργα Καβάλας – Δράμας

Στο «ρίξιμο» που υφίσταται εδώ και χρόνια η Ανατολική...