Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Έχουμε μπλέξει με πολιτικούς απατεώνες

Ημέρα:

Ανεύθυνη και εξαιρετικά τυχοδιωκτική χαρακτηρίζει την απόφαση του πρωθυπουργού για ονομαστική ψηφοφορία σχετικά με τη χορήγηση της «13ης σύνταξης», ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Είχα προγραμματίσει, πριν ανακοινωθεί ονομαστική ψηφοφορία από τον πρωθυπουργό, να βρεθώ στην Ελευθερούπολη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. Στο μεταξύ ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ονομαστική ψηφοφορία για την «13η σύνταξη» για το μεσημέρι της Πέμπτης (15/12). Θα απέχω από αυτήν γιατί βρίσκομαι εκτός», σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» για το θέμα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Θυμίζει καταστροφικό πρώτο εξάμηνο του 2015 με τις ζαριές Βαρουφάκη και τις ευλογίες Τσίπρα, βεβαίως…»

«Νομίζω ότι η κίνησή του είναι ανεύθυνη και εξαιρετικά τυχοδιωκτική, θυμίζοντας το καταστροφικό πρώτο εξάμηνο του 2015 με τις ζαριές Βαρουφάκη και τις ευλογίες Τσίπρα, βεβαίως. Νομίζει ο πρωθυπουργός ότι μπορεί να εγκλωβίσει τα υπόλοιπα κόμματα στις αποφάσεις με δυσμενέστατες συνέπειες για τη χώρα που παίρνει ο ίδιος, στην προσπάθεια του να κρατήσει την εξουσία, στην οποία τώρα τελευταία δείχνει πάρα πολύ γαντζωμένος. Αν ήμουν στη θέση αυτών που αποφασίζουν θα είχα την αξιωματική αντιπολίτευση να απέχει από την ψηφοφορία, όχι γιατί το ζήτημα είναι αν πάρει θέση υπέρ ή κατά της «13ης σύνταξης», αλλά για να δείξει στον πρωθυπουργό ότι αυτά τα κολπάκια επιπέδου 15μελους γυμνασίου στην πλάτη της χώρας και στο κοινοβούλιο δεν μπορούν να περάσουν πλέον», συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν μπλέξει με πολιτικούς απατεώνες και επιπλέον πολιτικούς τυχοδιώκτες»

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε επίσης ότι ο Κυριάκος  Μητσοτάκης λείπει στο εξωτερικό όπου έχει συναντήσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι σίγουρος αν και ο ίδιος θα προλάβει να παραστεί στη μεσημεριανή ψηφοφορία. Ελπίζω να μη του χρεωθεί ότι είναι εναντίον της ανακούφισης των χαμηλοσυνταξιούχων. Είναι ικανοί να το κάνουν κι αυτό».

Παράλληλα, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι οι πολίτες «πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν μπλέξει με πολιτικούς απατεώνες και επιπλέον πολιτικούς τυχοδιώκτες».

«Ο πρωθυπουργός που έχει μάθει στα τερτίπια πρέπει να σταματήσει να…»

«Ο κ. Τσίπρας διακινδυνεύει αυτή τη στιγμή να τινάξει τις σχέσεις της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους στον αέρα, για πολλοστή φορά, όταν τα περιθώρια ανοχής στενεύουν. Το είστε με τους δανειστές ή με τους συνταξιούχους είναι πάλι ψευτοδίλημμα, όπως έγινε και με το δημοψήφισμα που είδαμε που μας οδήγησε. Κάποτε πρέπει ο κόσμος να καταλάβει και να σταματήσει να τρώει αυτό το δούλεμα. Ο Τσίπρας του μοίρασε «13η σύνταξη», ενώ του έχει πάρει τις άλλες δώδεκα. Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει ο απλός συνταξιούχος. Ο πρωθυπουργός που έχει μάθει στα τερτίπια, πρέπει να σταματήσει να καταφεύγει σε αυτά τα τεχνάσματα όποτε νομίζει ότι τον συμφέρει», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...