Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2025
Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2025

Δωρεά της Χρυσής Αυγής για την ανέγερση Ιερού Ναού στο Νέο Ζυγός Καβάλας

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Από την Τοπική Οργάνωση Καβάλας της Χρύσης Αυγής εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Στον οικισμό του Νέου Ζυγούς Καβάλας έχουν εγκατασταθεί 572 παλιννοστούντες Έλληνες από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Ενώ τα πρώτα προσφυγικά κύματα κατέφθασαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, τίποτα δε φαίνεται να έχει βελτιωθεί και παρά την παρέλευση σχεδόν δύο δεκαετιών εκατοντάδες συμπατριώτες μας παραμένουν όμηροι της αναλγησίας και αδιαφορίας του ελληνικού κράτους σχετικά με την ικανοποίηση των πιο βασικών δικαιωμάτων τους, ως Έλληνες και ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Ένα εξ αυτών, η μεταφορά του Ιερού Ναού ο οποίος λειτουργεί μέσα σε κοντέινερ. Όμως οι αρμόδιες αρχές, ο δήμος Καβάλας και το κράτος, αντί να συνδράμει με έργα υποδομής και να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών που θέλουν να απολαμβάνουν αξιοπρεπώς τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα τους και να εξασκούν ελεύθεροι τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, προτιμά να σπαταλά τεράστια ποσά για την καλυτέρευση της ζωής των διαμενόντων στο hot spot του νομού, στο οποίο, όπως αποκαλύψαμε σε σχετική ανάρτηση, ξεσπούν βίαια επεισόδια ανάμεσα σε λαθρομετανάστες.

Η ελληνική σημαία που κυματίζει υπερήφανα πάνω από την εκκλησία αποτελεί ένδειξη εθνικής υπερηφάνειας των ανθρώπων που έζησαν στο παρελθόν το δράμα του σταλινισμού στη Ρωσία και το σημερινό δράμα του νεομαρξισμού του Τσίπρα στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου η Χρυσή Αυγή θεώρησε χρέος της να δωρίσει οικοδομικά υλικά κι οτιδήποτε άλλο απαραίτητο για την ανέγερση του Ιερού Ναού. Ενώ οι προδότες του σάπιου πολιτικού συστήματος χτίζουν τζαμιά για τους μουσουλμάνους τζιχαντιστές, η Χρυσή Αυγή αναστηλώνει εκκλησίες στηρίζοντας την Ορθοδοξία και το Έθνος.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τοπική Οργάνωση Καβάλας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Χρειάζεται αλλαγή κουλτούρας στο εκπαιδευτικό σύστημα

Αργύρης Μυστακίδης: Οι αλλαγές οι οποίες βλέπουν το φως...

Στην Kavala Expo θα παρουσιαστεί η έκθεση του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ

Θόδωρος Χατζηχρήστος: Να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα στην...

Ηλεκτρονικά όλα τα υδρόμετρα μέχρι το τέλος της χρονιάς

Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν αντικατασταθεί στο...

Ανατολική Μακεδονία και Θράκη: Από γεωστρατηγική πύλη της Ελλάδας σε πρότυπο ανάπτυξης

Άρθρο του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, θεματικού αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Έρευνας, Καινοτομίας...

Αλμυρίκια φυτεύονται σε ακτές του δήμου Καβάλας

Κυριάκος Σταυρίδης: Αν δούμε και πηγαίνουν καλά θα προμηθευτούμε...

Σύμβαση για την μελέτη του κυκλικού κόμβου στο παλιό νοσοκομείο

Στις 22/09/2025 υπογράφηκε μεταξύ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ...

Μάκης Παπαδόπουλος: «Να συνεργαστεί ΤΩΡΑ ο Δήμος Καβάλας με το Αστικό ΚΤΕΛ»

Εδώ και 6 χρόνια, ο Δήμαρχος Καβάλας αρνείται να...

Προσάραξε σκάφος στους Αμμόλοφους

Τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (22/9) ενημερώθηκε η Λιμενική...