Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022

Υπουργείο Υγείας: Θα συνεχίσει να λειτουργεί το ΙΚΑ Θάσου

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Με δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Εμμανουηλίδης Δημήτρης, Ιωαννίδης Ηλίας και Τσανάκα Αλεξάνδρα, ενημερώνουν για την κατηγορηματική δέσμευση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ότι στο νησί θα συνεχίσει να λειτουργεί κατάστημα του ΙΚΑ και να παρέχει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους του.

Το δελτίο τύπου
Θέλουμε να ενημερώσουμε τον καβαλιώτικο λαό και ιδιαίτερα τους κατοίκους της Θάσου ότι υπάρχει κατηγορηματική δέσμευση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ότι στο νησί θα συνεχίσει να λειτουργεί κατάστημα του ΙΚΑ και να παρέχει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους του.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό κ. Δημήτρη Στρατούλη και τον υποδιοικητή του ΙΚΑ κ. Γιάννη Θεωνά, εξουσιοδοτήθηκαν να ενημερώσουν τους Καβαλιώτες και τους Θασίτες προκειμένου να σταματήσει ο θόρυβος που δημιουργείται σχετικά με το κλείσιμο του ΙΚΑ στο νησί.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα συναντηθούμε με την ηγεσία του υπουργείου και του ΙΚΑ προκειμένου η πολιτική βούληση μας να υλοποιηθεί μιας και η ειλημμένη μνημονιακή απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης πρέπει να ακυρωθεί.
Προς το παρόν δεν πρέπει να γίνει καμία ενέργεια μεταφοράς αρχείων και μετακίνησης υπαλλήλων καθώς και αποδυνάμωση υπηρεσιών που παρέχει το ΙΚΑ Θάσου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της π.ε. Καβάλας
Εμμανουηλίδης Δημήτρης
Ιωαννίδης Ηλίας
Τσανάκα Αλεξάνδρα

Διαφημίσεις