Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

“ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” ΚΑΒΑΛΑΣ ανακοίνωσε τους υποψήφιους βουλευτές του

Ακολούθησε μας

spot_img

Ύστερα από απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής του Ποταμιού, το ψηφοδέλτιο του Ν. Καβάλας του κινήματος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου απαρτίζεται από τους εξής εθελοντές:

  1. Γκαιντατζής Γεώργιος
  2. Εριφυλλίδης Ιωάννης
  3. Λύκου Μαρία
  4. Στεργιόπουλος Δημήτρης
  5. Κασσούλας Θεοφάνης
  6. Κοκκάνης Ανέστης

Η σειρά κατάταξης στο ψηφοδέλτιο είναι αντίστοιχη με το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας των εκλογών του Ιανουαρίου, με την προσθήκη στην 5η θέση του περιφερειακού συντονιστή Κασσούλα Θεοφάνη και του Κοκκάκη Ανέστη στην 6η.

Μέσα σε επτά μήνες, το Ποτάμι, κατάφερε να διευρύνει τις εκλογικές του λίστες, εγκολπώνοντας ανθρώπους που ανήκουν στις δημιουργικές δυνάμεις και συνομιλούν απευθείας με την τοπική κοινωνία. Οι 396 υποψήφιοι του Ποταμιού, 408 συμπεριλαμβανομένου του ψηφοδελτίου Επικρατείας, προέρχονται από το χώρο της ελεύθερης αγοράς, των επιχειρήσεων, των γραμμάτων και των τεχνών, του αθλητισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και από τον αγροτικό κλάδο. Η εκπροσώπηση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων όπως ΑΜΕΑ, χρόνια πάσχοντες, ΛΟΑΤ κλπ. αποτέλεσε βασικό κριτήριο στην επιλογή των υποψηφίων. Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ποσοστό του γυναικείου φύλου ανάμεσα στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού, το οποίο αγγίζει το 35%. Το Ποτάμι συμπλέοντας με άλλες δυνάμεις αλλά κυρίως έχοντας συμμάχους τους πολίτες και με αυξημένο κατά 5% τον απόλυτο αριθμό των υποψηφίων βουλευτών του σε σύγκριση με τις εκλογές του Ιανουαρίου ξεκινά τη μάχη των εκλογών έτοιμο να διαμορφώσει την επόμενη μέρα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα