Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ιδού ο χώρος που θα λειτουργήσει το κέντρο ελέγχου covid-19 στην Νυμφαία

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Με ανάρτησή του ο καβαλιώτης υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος «αποκαλύπτει» πως βρέθηκε ήδη χώρος για την δημιουργία κέντρου δειγματοληπτικών ελέγχων covid-19 στον σταθμό της Νυμφαίας, ο οποίος πολύ σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία.

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος σημειώνει:

«Αυτό είναι το σημείο όπου θα στηθεί το κέντρο δειγματοληπτικών ελέγχων covid-19 για τους εισερχόμενους τουρίστες στη Νυμφαία Ροδόπης. Η φωτογραφία είναι από το κλιμάκιο της Ταξιαρχίας και του Μηχανικού του ΕΣ που ήλεγξαν τον χώρο και προγραμμάτισαν τις εργασίες νωρίτερα το απόγευμα, μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας ΑΜ-Θ που κινήθηκε ταχύτατα, βρήκε και υπέδειξε τον χώρο.

Τη Δευτέρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ηλεκτροδότησης με γεννήτρια κατασκευής στεγάστρου και περίφραξης, υδροδότησης και ισοπέδωσης του γύρω χώρου. Αμέσως μετά θα στελεχωθεί με προσωπικό και θα λειτουργήσει.

Για να οργανωθεί και να συντονιστεί αυτό το απλό (σε σχέση με άλλα που έχω αντιμετωπίσει) εγχείρημα, έπρεπε μόνο να συνεννοηθούν τρεις βουλευτές, δηλαδή στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής, που απλά επέδειξαν ενδιαφέρον να λυθεί ένα πρόβλημα του τόπου και συντόνισαν τις προσπάθειες τους, όπου μπορούσε καλύτερα ο καθένας.

Έτσι πρέπει να γίνεται, και έτσι πολλά γίνονται.

(Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς αυτό το σημείο ξέφυγε από την προσοχή των αρμοδίων, και ακόμα περισσότερο πώς κανείς από τους τοπικούς αρμόδιους δεν επέμεινε ότι υπάρχει…)

spot_img

Διαφημίσεις