Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Κοντά στους κτηνοτρόφους ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Χθες, στις 31 Αυγούστου 2015, ο π. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε τη ευρύτερη περιοχή της Λεκάνης, προκειμένου να συνομιλήσει με κτηνοτρόφους και παραγωγούς πατάτας της περιοχής. Ο π. Βουλευτής ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας στον πρωτογενή τομέα παραγωγής γενικότερα, και στη κτηνοτροφία ειδικότερα.

Επιπλέον, τους υπενθύμισε το επίτευγμα της απελθούσας κυβέρνησης της Νέας Δημκοκρατίας, και ειδικότερα του τέως Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ. κ. Καρασμάνη , ο οποίος διαπραγματεύθηκε και πέτυχε την επίλυση του θέματος των βοσκοτόπων, την διαγραφή όλων των προστίμων που είχαν επιβληθεί στη χώρα μας εξαιτίας αυτού του θέματος και την αποταμίευση 150.000.000 ευρώ το χρόνο για το τομέα της κτηνοτροφίας, μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Ζήτησε, επίσης, να ενημερωθεί για την εξέλιξη του προγράμματος βελτιώσεως του αρδευτικού δικτύου Λεκάνης, το οποίο εγκρίθηκε τον Δεκέμβρη από τον τέως Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, κατόπιν ενεργειών του π. Βουλευτή, και αναμενόταν να εκτινάξει την παραγωγή πατάτας σε διπλάσια επίπεδα.

Ο π. Βουλευτής δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στα προβλήματα των απασχολούμενων στον αγροτικό τομέα, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις