Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ηλίας Ιωαννίδης: Η κυβέρνηση θα αποδεχτεί τα νέα επώδυνα μέτρα

Ημέρα:

«Οι δανειστές έχουν απέναντί τους μια κυβέρνηση εθελόδουλη! Φυσικά και ζητούν νέα μέτρα και η κυβέρνηση θα δείτε ότι θα τα αποδεχθεί», τονίζει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, το στέλεχος της «Λαϊκής Ενότητας» και πρώην βουλευτής Καβάλας, Ηλίας Ιωαννίδης.

«Πάντα με τον κίνδυνο του «χειρότερου κακού» και τον τεράστιο κίνδυνο της εξόδου από την ευρωζώνη που θα είναι και η …καταστροφή της χώρας, όπως μας λένε χρόνια τώρα, θα πάρουν νέα μέτρα, γιατί αν δεν τα πάρουν τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα. Με αυτήν την λογική και αφού έχουν αποδεχθεί ότι είναι μονόδρομος η παραμονή σε ευρώ και Ε.Ε. κι ότι άλλοι αποφασίζουν για εμάς, αλλά κι ότι θα αποπληρώσουν όλο το χρέος, θα είναι συνεπείς απέναντι στους δανειστές κι αυτό σημαίνει νέα μέτρα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά  στις δηλώσεις του για τους πρώην συντρόφους του ο κ. Ιωαννίδης.

Στόχος η δημιουργία ενός μεγάλου αντιμνημονιακού μετώπου απέναντι στην ευρωζώνη και την Ε.Ε.

Παράλληλα, το στέλεχος της «Λαϊκής Ενότητας», εξέφρασε την ελπίδα να δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία «ένα μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο απέναντι στην ευρωζώνη και την Ε.Ε., προκειμένου να αμφισβητήσει την ουσία της πολιτικής ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος κι ότι η χώρα μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και να έχει τους δικούς της πυλώνες για την παραγωγική ανασυγκρότηση, τα δικά της λιμάνια και αεροδρόμια».

Ο κ. Ιωαννίδης υποστήριξε ότι «αυτό δεν είναι εύκολο μετά την πολιτικοϊδεολογική ήττα που υπέστη η κοινωνία και η Αριστερά εξαιτίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά εφικτό και υποχρεωτικό να συμβεί. Εμείς αγωνιζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, να δώσουμε ξανά ελπίδα στον κόσμο. Το μέλλον μας δεν είναι να μας απαγορεύει κανείς να αξιοποιούμε προς όφελος μας τα πλεονεκτήματα που έχουμε στην παραγωγή προϊόντων».

Εκδήλωση της ΛΑ.Ε. στην Καβάλα, πιθανώς εντός του μήνα, για ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις του κόμματος

Ερωτηθείς αναφορικά με το αν το επόμενο διάστημα θα υπάρξει κάποια εκδήλωση με τη συμμετοχή προβεβλημένων στελεχών της ΛΑ.Ε. στην περιοχή μας, ο Ηλίας Ιωαννίδης απάντησε: «Έχουμε σκεφτεί μια μεγάλη εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσουμε την πρόταση μας για την έξοδο από την ευρωζώνη και το πώς αυτό θα συμβεί και πως θα είναι το πρώτο διάστημα. Έχουμε υποχρέωση, από τη στιγμή που το υποστηρίζουμε, να το αναλύσουμε στον κόσμο. Ρεαλιστική και πειστική είναι η πρότασή μας, που μας βγάζει από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων.  Η εκδήλωση ίσως γίνει μέσα στον μήνα, με τη συμμετοχή όσο πιο αντιπροσωπευτικών στελεχών μας. Δεν μπορεί να πιστεύουμε ότι η μοίρα μας είναι να συνεχίσουμε να υπάρχουμε υπό αυτές τις συνθήκες. Η κυβέρνηση είναι σε αδιέξοδο κι αυτός ο μονόδρομος της έχει στο βάθος νέα μέτρα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...