Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Ηλίας Ιωαννίδης: «Επιλεγμένα στρατιωτάκια σε μια πολιτική εξαπάτησης της κοινωνίας…»

Ακολούθησε μας

Σκληρή κριτική εναντίον των πρώην συντρόφων του στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ασκεί ο πρώην βουλευτής Καβάλας και νυν στέλεχος της Λ.Α.Ε., Ηλίας Ιωαννίδης.

Μιλώντας στον «Ενήμερο» και ερωτηθείς σχετικά με το πώς ο ίδιος χαρακτηρίζει τη θετική ψήφο των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στο ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο, ο κ. Ιωαννίδης απαντώντας έκανε λόγο για «στρατιωτάκια»!

«Είναι επιλεγμένα «στρατιωτάκια» σε μια πολιτική εξαπάτησης της κοινωνίας…»

«Ήταν αναμενόμενο. Δεν είχα καμιά αμφιβολία για κανέναν ότι θα έλεγαν κάτι διαφορετικό εκτός από το «ναι σε όλα». Είναι επιλεγμένα «στρατιωτάκια» σε μια πολιτική εξαπάτησης της κοινωνίας, απαξίωσης της Αριστεράς, των κινημάτων και των αγώνων που έγιναν μέχρι τώρα. Όλα αυτά θα τα βρούμε και θα τα βρουν κι αυτοί μπροστά τους. Δεν έχει καμιά σχέση το κόμμα που κυβερνάει με την Αριστερά. Όταν κυβερνήσει η Αριστερά τότε να την κρίνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ιωαννίδης.

«Ακόμη στην κοινωνία δεν έχει γίνει κατανοητό τι σημαίνουν αυτά τα μέτρα που είναι σκληρά και επώδυνα»

Για την ίδια την ψηφοφορία το στέλεχος της Λ.Α.Ε. υπογράμμισε: «Στη Βουλή είδαμε ένα θέατρο του παραλόγου, καθώς οι πολιτικές δυνάμεις που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο εκ του ασφαλούς, μιας και βρέθηκε η με πολλά εισαγωγικά αριστερή κυβέρνηση να τα περάσει, μίλησαν για άδικα μέτρα ενώ τα είχαν ψηφίσει το καλοκαίρι του 2015. Ακόμη στην κοινωνία δεν έχει γίνει κατανοητό και αντιληπτό τι σημαίνουν αυτά τα μέτρα που είναι σκληρά και επώδυνα. Παρά το ότι έγιναν συγκεντρώσεις, δεν υπάρχει η αντίδραση και η αντίσταση αυτού του κόσμου που στα προηγούμενα μνημόνια κατάφερνε και αντιδρούσε πολύ πιο μαζικά, φέρνοντας στην εξουσία μια κυβέρνηση που υποσχέθηκε ότι θα τα καταργήσει. Η απογοήτευση και η απόγνωση του κόσμου συνοδεύει αυτά τα μέτρα και το έλλειμμα ελπίδας που ακόμη δεν τη βρίσκει ούτε και στη Λ.Α.Ε., παρά το ότι μείναμε σταθεροί σ’ ό,τι λέγαμε. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η χώρα χρειάζεται ένα άλλο πολιτικό σχέδιο εξόδου από την ευρωζώνη, προκειμένου να ανατάξει τον παραγωγικό τομέα. Είμαστε σε μια δύσκολη φάση και πρέπει αυτό που δεν καταφέραμε δια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να το καταφέρουμε μ’ άλλες πολιτικές δυνάμεις για να μπει τέρμα στην πολιτική των μνημονίων».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα