Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Μετά το Πάσχα οι ανακοινώσεις για την «Αγία Μαρίνα»

Ακολούθησε μας

Μετά το Πάσχα θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με την επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζει το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα», σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (4/4), ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

«Ο χρόνος στενεύει για την επίλυση αυτού του προβλήματος, το οποίο χρεώθηκε, όπως δεκάδες άλλα, η κυβέρνηση. Πρόθεσή μας είναι να βρεθεί επιτέλους η λύση για να ανακουφιστούν οι οικογένειες των παιδιών που εξυπηρετούνται από το ίδρυμα», σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

«Υπάρχει σκέψη μεταφοράς των παιδιών στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ.»

«Προς αυτή την κατεύθυνση αναζητείται λύση δημιουργίας νέας δομής. Υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε για να προχωρήσουμε στην ολιστική λύση του προβλήματος», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο μεταφοράς των παιδιών στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ. στον Άγιο Λουκά, ο κ. Εμμανουηλίδης απάντησε: «Υπάρχει όντως σκέψη μεταφοράς των παιδιών στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ., όμως ανακοινώσεις θα έχουμε σε λίγες ημέρες, μετά το Πάσχα, όταν θα υπάρξουν διαβουλεύσεις προς την κατεύθυνση επίλυσης αυτού του προβλήματος».

Σχετικά με το θέμα της τροπολογίας για την υπόθεση των διμήνων στον δήμο Παγγαίου

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη αναφορικά με την τροπολογία για το θέμα των διμήνων στον δήμο Παγγαίου, υπόθεση στην οποία κατηγορούνται συνολικά 56 νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, ο κ. Εμμανουηλίδης απάντησε: «Την τροπολογία την έχει «χρεωθεί» ο κ. Παναγιωτόπουλος, γιατί το νήμα εκεί είχε κοπεί. Πιστεύω ότι θα υπάρξει από μέρους του κινητικότητα για την επίλυση του θέματος. Είναι κι αυτή μια εκκρεμότητα, η οποία χρεώθηκε στη δική μας κυβέρνηση. Δεν έχουμε καμιά ευθύνη γι’ αυτά που συνέβησαν, ωστόσο έχουμε υποχρέωση να δώσουμε λύση σε ακόμη ένα πρόβλημα».

Για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία

Σχετικά με την υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, ο κ. Εμμανουηλίδης δήλωσε: «Είμαστε σε μια περίοδο που τα θέματα εξωτερικής πολιτικής ζώνουν την κυβέρνηση και τη χώρα. Τα διαχειρίζεται το αρμόδιο υπουργείο με την πρέπουσα σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση. Αναζητούμε και αυτή η αναζήτηση φέρνει αποτέλεσμα ερεισμάτων στη διεθνή κοινότητα. Η στάση που κρατά η Ε.Ε. μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, αλλά είναι σταθερή στην ανάδειξη των δικαίων της Ελλάδας. Επιτέλους έχει καταγραφεί για πρώτη φορά η σθεναρή φωνή της Ευρώπης απέναντι στον παροξυσμό του Ερντογάν. Στην υπόθεση των δυο Ελλήνων αξιωματικών, από την πλευρά του Ερντογάν, είναι στοιχειωδώς απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει προσπαθώντας να συμψηφίσει δυο εντελώς ετερόκλητα στοιχεία. Οι χειρισμοί από την πλευρά του υπουργείου Εξωτερικών είναι οι ενδεδειγμένοι κι αυτό έχει γίνει παραδεκτό από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Χρειάζεται σοβαρότητα, συναίσθηση της εθνικής ευθύνης και ενότητα. Μπορεί να μας χωρίζουν πολλά, όμως στη διαχείριση των εσωτερικών θεμάτων, όμως στην εξωτερική πολιτική, δεν υπάρχει κανένα πεδίο αντιπαράθεσης και προς αυτή την κατεύθυνση βήμα – βήμα κατορθώνεται το αυτονόητο».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα