Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025
Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025

Ανοιχτό Φόρουμ στην Ξάνθη για τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων προστασίας των φυσικών περιοχών και την παρακολούθηση των άγριων πτηνών

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ως Επικεφαλής Εταίρου του ευρωπαϊκού έργου με τίτλο «Βελτίωση της βιοποικιλότητας μέσω της διαχείρισης και προστασίας των σπάνιων ειδών οικοτόπων στους ποταμούς Άρδα και Νέστο, καθώς και στην οροσειρά της Ροδόπης» και ακρωνύμιο WILD LIFE FOR EVER του προγράμματος INTERREG Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020, διοργανώνει ένα ανοιχτό φόρουμ στην Ξάνθη, για τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων προστασίας των φυσικών περιοχών και την παρακολούθηση των άγριων πτηνών.

Το φόρουμ θα διεξαχθεί δια ζώσης στο Ξενοδοχείο Z Palace & Congress Center στην Ξάνθη με ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση μέσω Webex την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 μμ.

Στόχος του Φόρουμ είναι να συζητηθούν μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων μερών, εταίρων, φορέων, παραγόντων και οργανισμών, τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων προστασίας των φυσικών περιοχών και παρακολούθησης άγριων πτηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα: https://www.wildlife4ever.eu/

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».

Το περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης είναι αποκλειστική ευθύνη  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και δεν  μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικατοπτρίζει τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των συμμετεχουσών χωρών της  Διαχειριστικής Αρχής και της Κοινής Γραμματείας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νοσοκομείο Καβάλας: Οι παραιτήσεις γιατρών είναι πια πάνω στο τραπέζι

Γιώργος Τεπελόπουλος: Αυτά ούτε στην επιστράτευση γίνονται / Δεν...

ΕΦΚΑ εδώ; Μου δίνετε ένα χαρτί σας, να το πάω στον… ΕΦΚΑ; 

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Πρόσφατα έδωσα συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για...

Δικαιωμένος από την δικαστική απόφαση δηλώνει ο Κυριάκος Σταυρίδης

Για την αθώωσή του σχετικά με την υπόθεση του...

Σεισμός έγινε αισθητός στην Καβάλα

Σεισμός μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις...

Ελπίζουν σε ένα πάρα πολύ δυνατό τριήμερο στη Θάσο

Γιάννης Μαρκιανός: Πολλοί Έλληνες επισκέπτονται την περιοχή μας «Τα μηνύματα...

Κλειστή η μεγάλη πισίνα του Κολυμβητηρίου της Καβάλας

Από τον ΝΟΘΑΚ ανακοινώνονται τα εξής: Ενημέρωση σχετικά με το...

Λεωνίδας Παππάς: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ θα το βρουν μπροστά τους οι αγρότες

«Η κυβέρνηση επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά, δεν καταλαβαίνει τίποτα /...

Το ποιοτικό χάος μεταξύ ΕΡΤ και ιδιωτικών καναλιών

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Παρακολούθησα την εκπομπή ΦΑΣΜΑ στην κρατική...