Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για...

Το θύμα κατάλαβε την απάτη, αλλά ο δράστης εξαπάτησε συγγενικό της πρόσωπο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ενημερωτική – Εκπαιδευτική Ημερίδα στην Ξάνθη για την προστασία της περιοχής εφαρμογής του έργου WILD LIFE FOR EVER

Ακολούθησε μας

spot_img

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ως Επικεφαλής Εταίρου του ευρωπαϊκού έργου με τίτλο «Βελτίωση της βιοποικιλότητας μέσω της διαχείρισης και προστασίας των σπάνιων ειδών οικοτόπων στους ποταμούς Άρδα και Νέστο, καθώς και στην οροσειρά της Ροδόπης» και ακρωνύμιο WILD LIFE FOR EVER του προγράμματος INTERREG Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020, διοργανώνει μια Ενημερωτική – Εκπαιδευτική Ημερίδα στην Ξάνθη, σε οργανισμούς, για την προστασία της περιοχής εφαρμογής του έργου.

Η ενημερωτική ημερίδα θα διεξαχθεί δια ζώσης στο Ξενοδοχείο Z Palace & Congress Center στην Ξάνθη με ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση μέσω Webex την Τετάρτη 15/12/2021 και ώρα 9:00 π.μ.

Στόχος της ημερίδας είναι να δοθεί έμφαση στην ευθύνη του κοινού και της κοινωνίας στην υποστήριξη των δράσεων για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στην περιοχή εφαρμογής του έργου.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σύντομη παρουσίαση του έργου, καθώς και ομιλίες ειδικών σε θέματα όπως ο χωροταξικός σχεδιασμός των αιολικών πάρκων και η διατήρηση της βιοποικιλότητας ενώ θα ενημερωθούν και για εθελοντικά προγράμματα και δράσεις ευαισθητοποίησης που υλοποιούνται από διάφορους φορείς και οργανισμούς σχετικούς με την προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα: https://www.wildlife4ever.eu/

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».

* Το περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης είναι αποκλειστική ευθύνη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικατοπτρίζει τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των συμμετεχουσών χωρών της Διαχειριστικής Αρχής και της Κοινής Γραμματείας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα