Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για...

Το θύμα κατάλαβε την απάτη, αλλά ο δράστης εξαπάτησε συγγενικό της πρόσωπο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Έτοιμα για τα μαθητικά δρομολόγια Υπεραστικό- αστικό ΚΤΕΛ και eurotaxi

Ακολούθησε μας

spot_img

Τα μαθητικά δρομολόγια, στην περίπτωση που επαναλειτουργήσουν από την 1η Φεβρουαρίου Γυμνάσια και Λύκεια, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν την Πέμπτη (28/1), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και οι πρόεδροι του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ, καθώς και του Eurotaxi.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά το πέρας της συνάντησης, ο Κώστας Αντωνιάδης υπογράμμισε αρχικά τη διαχρονικά αγαστή συνεργασία της Π.Ε.Κ. με τους τρεις μεταφορικούς οργανισμούς.

«Όπως με διαβεβαίωσαν είναι πανέτοιμοι να ανταποκριθούν στην εκτέλεση των μαθητικών δρομολογίων»

«Η συνάντηση μας είχε να κάνει με την επανέναρξη των σχολείων τη Δευτέρα και ζήτησα ενημέρωση από τους εκπροσώπους των τριών οργανισμών, για το αν είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι. Όπως με διαβεβαίωσαν είναι πανέτοιμοι να ανταποκριθούν στην εκτέλεση των μαθητικών δρομολογίων, τα οποία είναι πολύ σημαντικά, ειδικά για τις περιοχές εκτός αστικού ιστού. Μέσα στα λεωφορεία θα υπάρχει πλήρης κάλυψη των καθισμάτων από μαθητές, όμως υπάρχει η υποχρέωση όλοι να φορούν μάσκα. Αν δεν τη φορούν δεν θα μπορούν να επιβιβάζονται. Ως Π.Ε.Κ. που δαπανά ένα μεγάλο ποσό για τη μεταφορά των μαθητών είμαστε πανέτοιμοι για την επαναλειτουργία των σχολείων», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κώστας Αντωνιάδης.

Οι δηλώσεις των Κ. Πανταζή, Γ. Χαλεπιάδη και Σ. Παχούμη

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Κώστας Πανταζής επισήμανε: «Εδώ και πολλά χρόνια εκτελούμε τον μεγάλο όγκο της μεταφοράς των μαθητών με μεγάλη επιτυχία. Δοκιμαστήκαμε και στην πρώτη καραντίνα και επιστρέψαμε με μεγάλη επιτυχία αλλά και σημαντικό κόστος. Συνεχίζουμε όμως και διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι θα φέρουμε σε πέρας αυτό το έργο. Τα όποια προβλήματα θα τα αντιμετωπίζουμε με τον κ. Αντωνιάδη».

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, Γιάννης Χαλεπιάδης σημείωσε: «Κι εμείς είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη Δευτέρα το έργο της μεταφοράς των μαθητών, αν και ήδη με την πρωτοβάθμια έχουμε ξεκινήσει εδώ και δυο εβδομάδες μεταφέροντας τα παιδάκια του Ειδικού Σχολείου. Προσωπικό και στόλος είναι πανέτοιμοι για να αρχίσουν όλα τα δρομολόγια κανονικά». ­­

Τέλος, ο Σπύρος Παχούμης, εκ μέρους του Eurotaxi Καβάλας δήλωσε: «Εμείς ασχολούμαστε στο 99% των μεταφορών μας με παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες. Πηγαίνουμε καλά και υποστηρίζουμε το έργο που κάνει η Π.Ε. Καβάλας και προσπαθούμε όσο το δυνατό για το καλύτερο. Τηρούνται όλα τα μέτρα μέσα στο ταξί, στο οποίο μπορούν να επιβαίνουν 4 μαθητές».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα