Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

«Κάποιοι προσπαθούν να φέρουν το εργοστάσιο λιπασμάτων σε αδιέξοδο»

Ημέρα:

Με απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων θα πρέπει να πληρώνει σε ποσοστό 50% την προμήθεια σε φυσικό αέριο από την Δ.ΕΠ.Α. τοις μετρητοίς και 50% με τρίμηνες επιταγές.

Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ το πρωί της Πέμπτης (22/3) ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων Γιώργος Θεοφυλακτίδης, τότε θα δυσκολέψει κατά πολύ η λειτουργία του εργοστασίου.

«Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να εφαρμοστεί μια τέτοια απόφαση…»

«Αν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχουμε επίσημη πληροφόρηση για την απόφαση, δυστυχώς η βιομηχανία στο σύνολό της περνάει σε έναν δύσκολο δρόμο. Γιατί και το 50% τοις μετρητοίς και το άλλο 50% με τρίμηνες μεταχρονολογημένες επιταγές, δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να γίνει. Ίσως είναι ένας άλλος τρόπος που χρησιμοποιεί η Δ.ΕΠ.Α. για να μπορέσει να μας φέρει σε αδιέξοδο. Ας ευχηθούμε να μην ισχύει κάτι τέτοιο κι ότι είναι μόνο φήμες και να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση και την απόφαση του δικαστηρίου», τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Γιώργος Θεοφυλακτίδης.

«Είναι καθαρά μια προσπάθεια κάποιων κύκλων, είτε μέσα, είτε έξω από τη Δ.ΕΠ.Α., οι οποίοι προσπαθούν να φέρουν την εταιρεία σε αδιέξοδο…»

«Θα μπει σε μπελάδες η βιομηχανία, γιατί είναι μεγάλο το φάσμα των εξόδων της. Έστω και το 50% να πληρώνεται τοις μετρητοίς, είναι ένα μεγάλο νούμερο. Πιστεύω ότι η λειτουργία μας θα δυσκολευτεί πολύ. Ακόμη κι αν είναι αυτή η απόφαση του δικαστηρίου, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι με όλα αυτά που ακούγονται. Πόσο αλήθεια είναι και τι μέλλει γενέσθαι. Είναι καθαρά μια προσπάθεια κάποιων κύκλων, είτε μέσα, είτε έξω από τη Δ.ΕΠ.Α., οι οποίοι προσπαθούν να φέρουν την εταιρεία σε αδιέξοδο. Φαίνεται αυτό. Και μετά τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε και με την καινούργια απόφαση, αν ισχύει. Κάποιοι προσπαθούν, τελικά, αυτό το εργοστάσιο να το κλείσουν. Κρίμα. Ας ευχηθούμε να είναι κάτι άλλο και να μην είναι αυτό», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ο κ. Θεοφυλακτίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...