Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ρώτα έναν Οικονομολόγο» με τον Νίκο Βέττα

Ημέρα:

spot_img

Το E square Project με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στην δεύτερη σε σειρά διαδικτυακή εκδήλωση του προγράμματος «Ρώτα έναν Οικονομολόγο». Το πρόγραμμα «Ρώτα έναν Οικονομολόγο» είναι μια σειρά ανοιχτών συζητήσεων με κορυφαίους οικονομολόγους της χώρας. Για πρώτη φορά το κοινό μπορεί να τοποθετείται και να ρωτά άμεσα τους ειδικούς για την οικονομία. Διαβάστε περισσότερα στο esproject.gr/ask.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 18:00 καλεσμένος μας θα είναι ο διευθυντής του ΙΟΒΕ Νίκος Βέττας. Ελάτε μαζί μας για να συζητήσουμε με έναν κορυφαίο οικονομολόγο για το κράτος και τα χρήματα, τα πρωτογενή πλεονάσματα, το δανεισμό, τα ελλείμματα και τις συντάξεις. Η εκδήλωση θα έχει θέμα: «Κράτος και Δημόσιο Ταμείο: Έσοδα, Έξοδα, Συντάξεις». Φέρτε μαζί σας τις σκέψεις και τις απορίες σας! Θα χαρούμε να τις ακούσουμε!

Μπείτε στο esproject.gr/ask και δηλώστε συμμετοχή για να μάθετε λεπτομέρειες για την εκδήλωση μέσω Zoom. Μην χάνετε χρόνο!

Το “Ρώτα έναν Οικονομολόγο” υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το E square Project. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο νέος Διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας στον δήμο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νεστου Σάββα Μιχαηλίδη, επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Χρυσουπολης,...

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...