Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Διερευνητική ήταν η πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων

Ημέρα:

Διερευνητική ήταν για την τοπική αγορά η πρώτη εβδομάδα των χειμερινών εκπτώσεων, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννη Κελγιώργη.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων είναι διερευνητική και με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών ευελπιστούμε ότι περισσότεροι καταναλωτές θα βρεθούν στα τοπικά καταστήματα για να ψωνίσουν αυτά τα προϊόντα που έχουν ανάγκη», ανέφερε σχετικά ο κ. Κελγιώργης.

«Πιστεύω ότι γενικότερα η εκπτωτική περίοδος θα πάει καλά, όπως πήγε και η εορταστική περίοδος που προηγήθηκε…»

 «Από το ενδιαφέρον του κόσμου μπορούμε να πούμε ότι η κίνηση τις πρώτες ημέρες των χειμερινών εκπτώσεων στην Καβάλα ήταν μερικώς ικανοποιητική, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε δυο μέρες με έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία απέτρεψαν τους καταναλωτές από το να βγουν τελείως στην αγορά, ούτε καν για καφέ. Πιστεύω ότι γενικότερα η εκπτωτική περίοδος θα πάει καλά, όπως πήγε και η εορταστική περίοδος που προηγήθηκε», σημείωσε στη συνέχεια ο γενικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ο οποίος συμπλήρωσε ότι υπάρχει μεγάλη επάρκεια σε προϊόντα σε όλα τα καταστήματα της πόλης, αλλά και ότι υπάρχουν πραγματικά καλές τιμές.

Ανοιχτά τα καταστήματα της Καβάλας την Κυριακή (15/1) – «Μπορεί να υπάρχει κάποια σχετική κίνηση, δίχως όμως να πιστεύουμε στη συγκεκριμένη Κυριακή, για να είμαστε ξεκάθαροι…»

 Να σημειωθεί ότι την Κυριακή (15/1) τα εμπορικά καταστήματα της Καβάλας θα είναι ανοιχτά για το καταναλωτικό κοινό. Για το θέμα ο κ. Κελγιώργης δήλωσε: «Να επαναλάβω την πάγια θέση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας σχετικά με το άνοιγμα τις Κυριακές. Οι παραγωγικές Κυριακές μέσα στη χρονιά είναι τρεις. Η Κυριακή προ των Χριστουγέννων, η Κυριακή προ της Πρωτοχρονιάς και η Κυριακή των Βαΐων. Όλες οι άλλες Κυριακές, ιδιαίτερα για τις μικρές πόλεις, δεν προσθέτουν καμιά υπεραξία στα ταμεία των επιχειρήσεων. Ωστόσο θα ανοίξουν οι περισσότεροι συνάδελφοι πιστεύω, γιατί αυτή είναι η Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου κι όχι των ενδιάμεσων εκπτώσεων που καταργήθηκαν. Οπότε νομίζουμε ότι μπορεί να υπάρχει κάποια σχετική κίνηση, δίχως όμως να πιστεύουμε στη συγκεκριμένη Κυριακή, για να είμαστε ξεκάθαροι και να το πούμε ξανά και ξανά. Από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε το άνοιγμα των Κυριακών να επικεντρωθεί σε αυτές τις τρεις και σε καμιά άλλη».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επιτυχημένη η ημερίδα του φροντιστηρίου “Πυρήνας”

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023,...

Η οικογένεια του άτυχου κυνηγού ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του

Η οικογένεια του 86χρονου Γεώργιου Ποταμιάνου, του κυνηγού ο οποίος...

Αναβαθμίζεται σε Ταξιαρχία η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας

Την αναβάθμιση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Καβάλας είχαν...

Η πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παληού “Μέγας Αλέξανδρος”

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παληού “Μέγας...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...