Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

ΚΑΒΑΛΑ: Τροποποίηση δρομολογίων και θέσεων στάσεων αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας επί των οδών Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Από σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Βιοκλιματική αναβάθμιση τμήματος του αστικού κέντρου της πόλης της Καβάλας» και της μονοδρόμησης μέρους της οδού Βενιζέλου, τροποποιούνται τα δρομολόγια και οι θέσεις των στάσεων του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας επί των οδών Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού ως εξής:

– Κατάργηση των στάσεων Παπαστράτου και Αγ. Ιωάννη στην οδό Βενιζέλου και μεταφορά τους στην οδό Ερυθρού Σταυρού, στο ύψος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και στο ύψος του περιπτέρου της πρώην Αγροτικής Τράπεζας αντίστοιχα.

– Μεταφορά της στάσης του Δημοτικού Κήπου, επί της οδού Βενιζέλου, απέναντι από την υφιστάμενη στάση της Στρατιωτικής Λέσχης.

– Τροποποίηση των δρομολογίων των γραμμών Νο 4 Κηπούπολη, Νο 10 Νεάπολη και Νο 8 Καλαμίτσα – Μπάτης τα οποία στα εξής δεν θα μπαίνουν στην οδό Βενιζέλου και θα κατευθύνονται απευθείας στην οδό Ερυθρού Σταυρού.

– Τροποποίηση των δρομολογίων των γραμμών Νο 1 Βύρωνας, Νο 5 Αγίου Λουκάς και Νο 11 Νοσοκομείο – Περιγιάλι όπου από το ύψος της Στρατιωτικής Λέσχης στην οδό Βενιζέλου θα στρίβουν μέσω της οδού Μητροπολίτου Καβάλας Χρυσοστόμου στην οδό Ερυθρού Σταυρού.

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις