Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ο.Ε.Β.Ε.Κ.: Αίτημα και για διαγραφή προσαυξήσεων για παροχές υγείας που δεν δόθηκαν ποτέ…

Ακολούθησε μας

Στο δικαστικό μέγαρο της Καβάλας βρέθηκαν το μεσημέρι αρκετοί επαγγελματίες της πόλης, στο πλαίσιο της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε για λογαριασμό τους η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων κατά του Ο.Α.Ε.Ε.

Όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Κ., Γιάννης Παναγιωτίδης, η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν 335 ασφαλισμένοι του Ο.Α.Ε.Ε., στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, αφορά σε πρώτη φάση το αίτημα τους για την θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας τους.

Αίτημα και για διαγραφή προσαυξήσεων για παροχές υγείας που δεν δόθηκαν ποτέ…

”Η ανάγκη για άμεση ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι μεγάλη και ζητάμε από το δικαστήριο να γνωμοδοτήσει θετικά, ώστε να θεωρηθούν τα βιβλιάρια υγείας αυτών που επειδή έχουν οφειλές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υγεία. Η αγωγή δεν είναι μόνο για τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά αφορά και τη διαγραφή των προσαυξήσεων που βεβαίωσαν στον κλάδο ασφάλισης, καθώς δεν παρείχε ο Ο.Α.Ε.Ε. καμία παροχή υγείας”, σημείωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο Γιάννης Παναγιωτίδης. Από την σημερινή διαδικασία πάντως δεν αναμενόταν να εξαχθεί απόφαση.

Να γίνει πράξη άμεσα η δέσμευση του διοικητή του Ο.Α.Ε.Ε.

Ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Κ. στάθηκε και στα όσα δήλωσε ο διοικητής του Ο.Α.Ε.Ε. στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής του στην Καβάλα, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός, διαβεβαιώνοντας ότι άμεσα θα εκδοθεί υπουργική απόφαση, βάσει της οποίας όλοι οι ανασφάλιστοι θα έχουν πρόσβαση στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των ανασφάλιστων του Οργανισμού.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας εξέφρασε την ελπίδα η δημόσια αυτή δήλωσή του προέδρου του Ο.Α.Ε.Ε. να γίνει πράξη άμεσα.

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα