Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025

Μικρή η συμμετοχή των εργαζομένων της Π. Ε. Καβάλας στην  απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Απελπιστικά μικρή ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων στο δημόσιο της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, στην 24ωρη απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Λιγοστοί ήταν και οι απεργοί που συγκεντρώθηκαν στις 11.30’ το πρωί στην είσοδο του διοικητηρίου της Π.Ε. Καβάλας, με τον πρόεδρο του τοπικού τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Τάσο Ιωαννίδη, να επιρρίπτει ευθύνες για τη μικρή συμμετοχή σε κεντρικό επίπεδο.

«Είμασταν προετοιμασμένοι για 48ωρη απεργία, αλλά…»

«Εμείς, σε αυτές τις δέκα ημέρες που είχαμε για να κινητοποιηθούμε, προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε όσο το δυνατό περισσότερο τους συναδέλφους μας. Δυστυχώς όμως δεν ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα. Πρέπει να τονίσουμε ότι τα δύσκολα μέτρα, τα οποία έρχονται και οι έμμεσοι, αλλά και οι άμεσοι φόροι θα είναι μεγάλοι για όλους τους πολίτες. Περιμέναμε βέβαια 48ωρη απεργία, είμασταν προετοιμασμένοι για μια τέτοια κινητοποίηση, όχι όμως μόνο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αλλά με όλες τις Ομοσπονδίες μαζί. Προκηρύχθηκε όμως 24ωρη απεργία χωρίς την συμμετοχή άλλων», επισήμανε στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Τάσος Ιωαννίδης.

Σωστή προετοιμασία των απεργιών – Όχι αποφάσεις στο πόδι

«Έχω μιλήσει με την εκτελεστική επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τους μετέφερα ότι δεν θέλουμε άλλα πυροτεχνήματα και να παίρνονται αποφάσεις για κινητοποιήσεις χωρίς να ακούγεται η βάση που είμαστε εμείς, οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα. Για να έχει μια απεργία μεγάλη επιτυχία, όπως αυτή της 4ης Φεβρουαρίου, θα πρέπει να προετοιμάζεται σωστά και χωρίς αποφάσεις στο πόδι. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μίλησα και με τα άλλα τμήματα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. της περιφέρειας και ήδη ετοιμάσαμε επιστολή, την οποία θα στείλουμε προς όλα τα τμήματα της Ελλάδας, καθώς και στα κεντρικά της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην Αθήνα», συμπλήρωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ικανοποιητική ήταν η κίνηση στην εστίαση τις μέρες του Πάσχα

Γιώργος Βαφείδης: Αν μπορέσουμε να επιλύσουμε κάποια από τα...

Ήταν ένα πολύ δυνατό τετραήμερο για την Θάσο

Μεγάλη η επισκεψιμότητα στο νησί τις μέρες του Πάσχα Περίοδο...

Οι τόκοι του ΕΦΚΑ και οι άχρηστοι της πολιτικής

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως και το...

Εγκρίθηκε η μελέτη για τον νέο Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βύρωνα

Από την Ιερά Μητρόπολη γίνεται γνωστό ότι, μετά από...

Καλές πληρότητες στα ξενοδοχεία της Καβάλας το τριήμερο του Πάσχα

Γέμισαν τα ξενοδοχεία της Καβάλας στη διάρκεια της πασχαλινής...

Καβάλα: Προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα

Συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω τις πρώτες πρωινές ώρες της 22-4-2025 στην...

Επαναλειτουργεί το τμήμα Υπερήχων στο Νοσοκομείο Καβάλας

Από τον Μάιο 2025 επαναλειτουργεί το τμήμα Υπερήχων για...

Ημέρα Καριέρας στη Θάσο

Από το Σωματείο Επαγγελματιών Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...