Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, 2025
Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, 2025

Κατάληψη της εισόδου του Διοικητηρίου από τους υπαλλήλους της Π. Ε. Καβάλας

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Συμβολική κατάληψη της εισόδου του κτηρίου της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης (27/6), από τις 7 μέχρι τις 8 το πρωί, εργαζόμενοι της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

Στόχος της κινητοποίησης ήταν να προωθηθούν τα αιτήματα τους, τα οποία, όπως επισημαίνουν με έμφαση, με την ψήφιση του 4ου μνημονίου και τον νέο «Καλλικράτη» που έρχεται όχι μόνο δεν επιλύονται, αλλά συνεχώς οξύνονται. Κυρίαρχο σύνθημα των υπαλλήλων της Π.Ε. Καβάλας, ήταν το «Φτάνει πια», το οποίο αναγραφόταν και στα πλακάτ που κρατούσαν ορισμένοι εξ αυτών.

Χειροτέρευση των εργασιακών σχέσεων και των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών

«Δεν ανεχόμαστε άλλο από την κυβέρνηση να υποβαθμίζει βασικές πλευρές της ζωής μας, να τσαλαπατούν δικαιώματά μας, να μας φορτώνουν συνεχώς με βάρβαρα μέτρα. Η συνέχιση της «απαγόρευσης» των προσλήψεων και η μείωση των Κ.Α.Π.  με το 4ο μνημόνιο θα χειροτερέψει κι άλλο την κατάσταση. Προχωράμε μαζικά  και δυναμικά στην διεκδίκηση των αιτημάτων μας. Στην κατεύθυνση αυτή ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας για το διεκδικητικό  πλαίσιο, οργανώνοντας τις  κινητοποιήσεις μας. Ξέρουμε ότι ο νέος «Καλλικράτης» που έρχεται θα χειροτερεύσει παραπέρα τις εργασιακές μας σχέσεις, τις παρεχόμενες, προς τους πολίτες υπηρεσίες, θα ενισχύσει την ανταποδοτικότητα και τις εκχωρήσεις -ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων των περιφερειών», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στην Π.Ε. Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυγουστιάτικο φεγγάρι στο αρχαίο θέατρο Θάσου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο αρχαίο θέατρο Θάσου η 2η...

Η ΠΑΜΘ δημιουργεί ένα περιβάλλον αυτονομίας και αξιοπρέπειας για ηλικιωμένους και ΑμεΑ

«Οι πολίτες της Περιφέρειας μας δικαιούνται ένα ασφαλές και...

Συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις...

Υπογράφηκε η σύμβαση για  την βελτίωση της 10ης Επαρχιακής Οδού στο τμήμα Νέα Πέραμος – Εγνατία Οδός

«Μια ιδιαίτερη και σημαντική ημέρα για την Περιφέρεια Ανατολικής...

«Πέτρα + Νήμα + Καρδιά=» – σε κείμενο και σκηνοθεσία Μιχάλη Αγγελίδη

Εικαστική Performance στο 68ο Φεστιβάλ Φιλίππων. Παραγωγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ...

Χαρ. Χρυσανίδης: «Μια ακόμα λογοδοσία του Δήμου Καβάλας αποδείχθηκε ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα»

Στο τελευταίο καλοκαιρινό Δημοτικό Συμβούλιο λογοδοσίας ο κ. Μουριάδης...

Θα πρέπει να δούμε συνολικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα

Ηλίας Καλανταρίδης: Αν χρειάζεται ένα ή δύο πάρκινγκ να...