Πέμπτη, 24 Ιουλίου, 2025
Πέμπτη, 24 Ιουλίου, 2025

Αυξήσεις και δώρα μοίρασε η «Καρέλιας» στους εργαζόμενους

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Για ακόμα μια χρονιά η εταιρεία Καρέλιας χρύσωσε τους εργαζομένους της με έξτρα παροχές που μάλιστα ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Συνεχίζοντας την παράδοση που κρατά εδώ και χρόνια ο Ανδρέας Γ. Καρέλιας σε ομιλία του στους εργαζόμενους ανακοίνωσε ότι:

  1. H ενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι θα είναι φέτος €200,00 καθαρά για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.
  2. Το επίδομα παρουσίας θα είναι και φέτος €800,00 καθαρά. Το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους. Πέρσι το ποσό αυτό το έλαβε το 84% των εργαζομένων, πράγμα ιδιαίτερα ευχάριστο, σημείωσε στην ομιλία του.
  3. Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση €1.500,00 καθαρά.
  4. Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2016, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση €500,00 καθαρά.
  5. Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2016.
  6. Από 1ης Ιανουαρίου 2017, όλοι οι εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές μέχρι 2.500 ευρώ θα πάρουν αύξηση στις μηνιαίες αποδοχές τους κατά 100 ευρώ μικτά.
  7. Πέραν όμως αυτού, οι εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές από €2.501 και πάνω, θα λάβουν πρόσθετη έκτακτη οικονομική ενίσχυση €1.000,00 καθαρά.
  8. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές €1.701 έως €2.500, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση €500 ευρώ καθαρά.
  9. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές από 1.201 έως 1.700 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση €1.000 καθαρά.
  10. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές από 1.200 ευρώ και κάτω, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση €1.700 καθαρά

Επίσης:

  1. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως και €1.200 και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον €450,00 καθαρά για κάθε ανήλικο παιδί.
  2. Ο κάθε λαχνός της σημερινής γιορτής είναι €800,00 καθαρά. Όπως κάθε χρόνο, όλες οι παραπάνω παροχές θα δοθούν καθαρές, με εξαίρεση την αύξηση των €100,00 η οποία είναι μικτή. Δηλαδή, για τις υπόλοιπες παροχές, η Εταιρεία θα καλύψει με δικά της χρήματα, όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους.

«Όλες οι παραπάνω έκτακτες οικειοθελείς παροχές, καθώς και τα έκτακτα πρόσθετα bonuses για τους εργαζομένους που διέπρεψαν με την απόδοσή τους μέσα στην χρονιά που πέρασε, αναμένεται να ξεπεράσουν και πάλι το ποσόν των €3.000.000 ευρώ, το οποίο, όπως και πέρσι, αποτελεί το μεγαλύτερο ποσόν που έχει δώσει ποτέ η Εταιρεία μας», τόνισε ο Ανδρέας Καρέλιας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ικανοποιητική η τουριστική εικόνα που παρουσιάζει η Θάσος

Λευτέρης Κυριακίδης: Να λέμε δόξα τω Θεώ που ζούμε...

Ακατανόητοι οι λόγοι της κατάργησης της πρωινής πτήσης από Αθήνα

Τραγικό χαρακτηρίζει το γεγονός της κατάργησης της πρωινής πτήσης...

«Λευκή Νύχτα» με «Πυξ Λαξ» την Παρασκευή στην Ελευθερούπολη

Την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελευθερούπολη...

Μοντέρνα ή κλασική κουζίνα; Οδηγός για διαχρονικό στυλ

Σκοπεύετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας ή αλλάζετε σπίτι...

DINOSAURS LIVE στον Λιμένα της Θάσου

Κινούνται – Βρυχώνται – Ανασαίνουν!!!! Μια αξέχαστη εμπειρία, ένα συναρπαστικό...

Chat GPT για επιχειρήσεις: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι πια «κάτι που θα...

Καβάλα: Νέα «κόλπα» με τις τηλεφωνικές απάτες

Συνελήφθησαν χθες (22-7-2025) το απόγευμα σε περιοχές της Καβάλας,...

Καταρράκτης ματιών. Μην τον αμελείτε!

Ο καταρράκτης ματιών είναι μια συχνή πάθηση των οφθαλμών...