Τετάρτη, 23 Ιουλίου, 2025
Τετάρτη, 23 Ιουλίου, 2025

Ανέστης Τσουρουκίδης: Με κλειστή Β.Φ.Λ. δεν μπορούμε να πάμε μπροστά

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Τον προβληματισμό τους για τα τεκταινόμενα στο εργοστάσιο λιπασμάτων της Νέας Καρβάλης, με το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο το μεταφορικό τους έργο, εκφράζουν οι αυτοκινητιστές της Π.Ε. Καβάλας, οι οποίοι το πρωί της Τετάρτης (15/2) μετείχαν στην κινητοποίηση των εργαζομένων της πρώην ΕΛΛ.ΑΓΡΟ.ΛΙΠ.

Δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έκανε εκ μέρους του σωματείου αυτοκινητιστών «Ο Άγιος Χριστόφορος» και των ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων, ο Ανέστης Τσουρουκίδης, ο οποίος τόνισε: «Είναι άλλος ένας αγώνας για την επιβίωσή μας. Λέμε και φωνάζουμε ότι κλεισμένη Β.Φ.Λ. – Καβάλα μαραζωμένη. Δεν ξέρουμε τι παιχνίδια παίζονται. Σήμερα εδώ έπρεπε να ήταν όλοι οι εργαζόμενοι».

«Σε δύσκολη θέση η πόλη αν μειωθεί η παραγωγή ή αν κλείσει το εργοστάσιο…»

ΤΣΟΥΡΟΥΚΙΔΗΣ 3«Κι εμείς οι αυτοκινητιστές θεωρούμε ότι είμαστε ένα κομμάτι του εργοστασίου, είμαστε εργαζόμενοι σ’ αυτό, ζούμε από το εργοστάσιο και αν οποιαδήποτε εξέλιξη απ’ αυτά που βλέπουμε τώρα πάνε να μας μειώσουν την παραγωγή ή να κλείσουν το εργοστάσιο, νομίζω ότι η πόλη θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Τους απολυμένους του εργοστασίου τους ήθελα σήμερα εδώ. Όλοι μαζί στον αγώνα μας να μείνει το εργοστάσιο ανοιχτό και να δουλέψουν όλοι. Παίζονται άλλα παιχνίδια μεταξύ του κ. Λαυρεντιάδη και της πολιτείας, πρώτη φορά βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση. Πιστεύω θα μπορούσε να είχε δοθεί ένα περιθώριο, μια εξάμηνη παράταση, να είχε δοθεί η άδεια να λειτουργήσει το εργοστάσιο μιας και θέλουμε τις βιομηχανίες να είναι ανοιχτές. Με κλειστή Β.Φ.Λ. δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Στην κινητοποίηση φέραμε ενδεικτικά λίγα φορτηγά για να μην κλείσουμε την πόλη», επισήμανε σχετικά στις δηλώσεις του ο Ανέστης Τσουρουκίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκτός «μάχης» πάλι τρία ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β.

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Είναι σε ακινησία περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι...

Αξίζει να γράφει κανείς σε μια εποχή καθολικής παρακμής;

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Το έχω εξηγήσει πολλές φορές, αλλά...

5+1 Συμβουλές Που Κάνουν τη Διαφορά για την Εύρεση Δουλειάς

Η αναζήτηση εργασίας μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά...

Η Περιφέρεια ΑΜΘ για πρώτη φορά στην έκθεση τροφίμων Food Traveler

Παναγιώτης Αρχοντής: Σκοπός μας ήταν να προβάλουμε το γαστρονομικό...

Υπάρχει Αξονικός τομογράφος με χαμηλή ακτινοβολία;

Αξονικός Τομογράφος για άριστη απεικόνιση με χαμηλή ακτινοβολία, υπάρχει...

Δήμος Καβάλας: Τριπλασιάστηκε ο όγκος των απορριμμάτων

Χρήστος Τσιτσιλικάκης: Προσπαθούμε, αλλά τα σκουπίδια είναι αρκετά Τριπλάσιος είναι...

Διαμαρτυρία σε αυστηρό ύφος για την κατάργηση των πρωινών πτήσεων από και προς Αθήνα

Συνέντευξη Τύπου Μαρκόπουλου, Μουριάδη και Παναγιωτίδη Συνέντευξη Τύπου, από την...

Προβλήματα σε δημότες και επισκέπτες από το έργο της ΔΕΥΑΚ στο Παληό

Βλάπτεται ο τουρισμός που άργησε φέτος να ‘ρθει… Από χθες...