Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας της ΑΜΘ με τον Ν. Παναγιωτόπουλο

Ακολούθησε μας

Από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, ο Γενικός Γραμματέας, ως Εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Α/Α΄ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος, πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο, στο πολιτικό γραφείο του στην Καβάλα. Στόχος ήταν η ανάδειξη και περαιτέρω ενημέρωση του κ. Υπουργού, των κυριότερων αστυνομικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας, που υπηρετούν στις διάφορες Υπηρεσίες τόσο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας όσο και των υπόλοιπων Υπηρεσιών της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ.

Ο Γενικός Γραμματέας αρχικά μετέφερε τις ευχαριστίες του Δ.Σ. της Ένωσης μας στον κ. Υπουργό για τη διαχρονική στήριξη του και το ενδιαφέρον στα θέματα της Ένωσης μας, μέσα και από την διπλή ιδιότητα του (Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ταυτόχρονα Βουλευτής Καβάλας) και παράλληλα του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελεί στο νευραλγικό αυτό Υπουργείο. Εν συνέχεια αναπτύχτηκαν θεσμικά ζητήματα του κλάδου, η φήμη για την αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, καθώς και μείζονα οικονομικά και ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά ζητήματα, τα οποία έχουν υποβληθεί μέσα από τα συλλογικά όργανα της Ομοσπονδία μας (ΠΟΑΞΙΑ) στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ακολούθως, αναλύθηκαν ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και τονίστηκε ο αγώνας των αστυνομικών στην ακριτική μας περιφέρεια για να διασφαλιστεί η τάξη και η ασφάλεια, στην κοινωνική ζωή.

Ο κ. Υπουργός με την σειρά του ευχαρίστησε αρχικά για τη θεσμική παρουσία της Ένωσης μας, προκειμένου να συζητηθούν τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της ΓΕΠΑΔΑΜΘ. Στο πλαίσιο αυτό μας ενημέρωσε ότι η συνεργασία ανάμεσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παραμένει αγαστή και ότι τα αστυνομικής φύσεως προβλήματα αποτελούν ζητήματα πρώτης προτεραιότητας για την κυβέρνηση μέσα από την δρομολόγηση λύσεων στα ειδικά θέματα των “ένστολων” πολιτών της χώρας (στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών κλπ).

Η ουσιαστική συνάντηση έκλεισε με την απονομή, τιμής ένεκεν, αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Υπουργό με το έμβλημα της Ένωσης μας, ως συμβολική αναγνώριση της προσφοράς του.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα