Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Ματίνα Τσούτσα: «Η ενότητα υπάρχει στο ΕΥΚ Καβάλας»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας με σκοπό να αποχαιρετήσει το δύσκολο έτος του 2019 και να χαρεί, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες για τον ερχομό του 2020 πραγματοποίησε εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του με ζωντανή μουσική, κεράσματα, μεζέδες και ποτά δωρεάν την Δευτέρα το μεσημέρι.

Αρκετά μέλη του ΕΥΚ παλιά και νέα, όπως και ο για πολλά χρόνια πρόεδρος του κ. Παναγιώτης Τιάκας συγκεντρώθηκαν για να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν στο τέλειωμα του χρόνου που μας αποχαιρετά.

Η πρόεδρος του ΕΥΚ Καβάλας κ. Ματίνα Τσούτσα σε δηλώσεις της είπε: «Κάναμε ένα κάλεσμα προς όλα τα Σωματεία και τους εργαζόμενους. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας και το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα ήταν αυτοί που τράβηξαν για μια ακόμα φορά τον ζυγό. Είπαμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να αποχαιρετήσουμε το 2019 και να υποδεχτούμε το 2020 με μηνύματα αισιοδοξίας, αγάπη, υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Θέλω να είμαι αισιόδοξη, πως θα αλλάξουν οι εργασιακές συνθήκες και θα είναι καλύτερα τα πράγματα για τους εργαζόμενους. Στην διοίκηση δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των εργαζομένων, να ελέγχουμε αν λειτουργούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και σίγουρα να είναι τα πράγματα καλύτερα για όλους μας. Φέτος ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, γιατί υπήρχε μαύρη εργασία που άγγιζε το 40%. Παρ όλα αυτά προσπαθούμε και εμείς να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, βρισκόμενοι πάντα δίπλα στον εργαζόμενο. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο είναι ανοικτό σε όλους και θα είναι για όλο τον κόσμο. Η ενότητα υπάρχει στο ΕΥΚ και σίγουρα ως πρόεδρος του, θεωρώ ότι οι γυναίκες λειτουργούν καλύτερα στην διοίκηση και στην οργάνωση, οπότε είναι ένα νέο ξεκίνημα ώστε ενωμένοι όλοι μαζί να πάμε μπροστά το 2020».

Διαφημίσεις