Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Διαχρονικό αίτημα η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας

Νίκος Ίμβρος: «Δυστυχώς, η ηγεσία έκρινε ότι η Καβάλα αντέχει...»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Το διαχρονικό αίτημα για ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας με προσωπικό, ιδιαίτερα στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, έθεσε για ακόμη μια φορά με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, Νίκος Ίμβρος.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο κ. Ίμβρος, λόγω της έκτακτης κατάστασης στον Έβρο, από τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, έχει αποδυναμωθεί σημαντικά, τόσο σε έμψυχο δυναμικό, όσο και σε επίπεδο οχημάτων.

«Άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις είχαν την «τύχη» όταν η κατάσταση είχε ηρεμήσει, να πάρουν κάποιες ανάσες. Για εμάς, δυστυχώς, η ηγεσία έκρινε ότι η Καβάλα αντέχει…»

«Ο Έβρος δεν τελείωσε για την Καβάλα. Ο Έβρος ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου και μέχρι σήμερα είμαστε παρόντες καθημερινά στο σημείο. Κάποιες άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις είχαν την «τύχη» όταν η κατάσταση είχε ηρεμήσει, να πάρουν κάποιες ανάσες. Για εμάς, δυστυχώς, η ηγεσία έκρινε ότι η Καβάλα αντέχει και είμαστε εκεί από την πρώτη ημέρα, με αποτέλεσμα να έχουμε σχεδόν 40 αστυνομικούς και 10 οχήματα στον Έβρο», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

«Καταλαβαίνουμε ότι είναι εθνικό θέμα ο Έβρος, αλλά κάποιους μήνες του χρόνου, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας έχει ιδιαιτερότητες, τις οποίες οφείλει η ηγεσία μας να τις δει και να βοηθήσει…»

«Η έναρξη της τουριστικής περιόδου θα γίνει σύμφωνα και με τις επίσημες εξαγγελίες του πρωθυπουργού στις 15 Ιουνίου. Από τις πληροφορίες που υπάρχουν από το αεροδρόμιο, τους ξενοδόχους και τους τουριστικούς πράκτορες, προκύπτει ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα έχει αρκετό τουρισμό κι αυτό είναι κάτι ευχάριστο, καθώς οι Βαλκάνιοι μας εμπιστεύονται και γιατί δεν είχαμε κρούσματα και γιατί θεωρούν ότι ο τόπος μας είναι ασφαλής. Όμως για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο χρειάζονται δυνάμεις. Καταλαβαίνουμε ότι είναι εθνικό θέμα ο Έβρος, είμαστε παρόντες εκεί δεν φύγαμε ούτε ένα λεπτό, αλλά κάποιους μήνες του χρόνου, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας έχει ιδιαιτερότητες, τις οποίες οφείλει η ηγεσία μας να τις δει και να βοηθήσει όχι μόνο εμάς, αλλά και τους κατοίκους, καθώς και τους επισκέπτες της περιοχής μας, ώστε να έχουν το αίσθημα ασφαλείας που απαιτείται», τονίζει καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Ίμβρος.

Διαφημίσεις