Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Ανακοίνωση της Κλινικής «Ελευθώ» για τον θάνατο επιτόκου

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από την Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική «Ελευθώ» ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Με το παρών θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι η διερεύνηση της υπόθεσης του θανάτου επιτόκου που έλαβε χώρα στην πόλη μας πριν 4 χρόνια, οδήγησε στην οριστική αρχειοθέτηση της, καθώς, μετά από αναλυτική έρευνα, δεν εντοπίστηκε η παραμικρή ευθύνη για κανέναν από τους ιατρούς και νοσηλευτές που επιλήφθηκαν του περιστατικού.

Η αναφορά του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος ενέκρινε την αρχειοθέτηση, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο της δικογραφίας.

Η αρχειοθέτηση της υπόθεσης και η μη εισαγωγή αυτής στο Δικαστήριο, πρακτικά σημαίνει ότι δεν παρουσιάστηκε καμία αμελής συμπεριφορά, καθώς ο θάνατος προήλθε από σπανιότατη και αιφνίδια επιπλοκή, που δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπιστεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στην Κλινική «Ελευθώ» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Καβάλας και ότι δεν προέκυψε κανέναν απολύτως στοιχείο για στοιχειοθέτηση οποιασδήποτε κατηγορίας.

Αναγνωρίστηκε η άμεση και σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο αντιμετώπιση του περιστατικού, η οποία συνετέλεσε στη σωτηρία του βρέφους.

spot_img

Διαφημίσεις