Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2025
Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2025

Μαθήτριες του 3ου Λυκείου Καβάλας επισκέφθηκαν την Παιδόπολη

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018, μια ομάδα μαθητριών του 3ου Λυκείου Καβάλας επισκέφθηκε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, συνοδευόμενες από τις καθηγήτριές τους κα. Πουπουλή Αγγελική και κα. Παπαδοπούλου Μαρία.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus, διάρκειας δύο σχολικών ετών, που υλοποιεί  το 3ο Λύκειο Καβάλας, σε συνεργασία με ένα Λύκειο της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Δανίας και της Πολωνίας.

Το πρόγραμμα, με τίτλο «Καταπολεμώντας τον κοινωνικό αποκλεισμό και τη φτώχεια στην Ευρώπη», έχει ως στόχο οι συμμετέχοντες να ανταλλάξουν γνώσεις, εμπειρίες αλλά και λύσεις αντιμετώπισης  που εφαρμόζει κάθε χώρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκαν και συζήτησαν με τον Πρόεδρο το Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κ. Σωτήρη Σωτηριάδη για το χαρακτήρα και το έργο της Μονάδας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στη συνέχεια, ξεναγήθηκαν στο χώρο που διαμένουν τα φιλοξενούμενα παιδιά όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους και να μοιράσουν τα δώρα που έφεραν.

Γραφείο Τύπου του Κ.Κ.Π.Π. – Α.Μ.Θ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επαναλειτουργεί το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΔΕΔΔΗΕ στη Θάσο

Ο δήμαχος Θάσου Ελευθέριος Κυριακίδης έκανε την παρακάτω δήλωση: Έγκυρες...

Αναστασία Ιωσηφίδου: Φτάνει πια η κοροϊδία

Η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Ιωσηφίδου έκανε την παρακάτω δήλωση: Οι...

Ο εχθρός μας είναι εντός των τειχών…

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Ο Θουκιδίδης υπήρξε λάτρης του Περικλή....

Η αναγκαιότητα άμεσης υλοποίησης της αλυσίδας CCS στην Ελλάδα

Η στρατηγική σημασία του έργου στον Πρίνο Της Κατερίνας Σάρδη* Η...

Τσέχος τουρίστας βρέθηκε νεκρός στα Λουτρά των Ελευθερών

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/9) στα Λουτρά...

«Κολοβός» μένει ο οδικός άξονας Καβάλας – Δράμας

Σωτήρης Λαζαρίδης: Και να τελειώσει το τελευταίο κομμάτι δεν...