Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025

Πληρότητα στα ξενοδοχεία της Καβάλας πάνω από το 90% το Πάσχα

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πάνω από το 90% αναμένεται να φτάσει η μέση πληρότητα στα ξενοδοχεία της Καβάλας, από την Μεγάλη Παρασκευή και μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως εκτιμά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Αντώνης Μιτζάλης.

Με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο κ. Μιτζάλης τόνισε αρχικά ότι η καλή εικόνα που παρουσιάζεται τα τελευταία τρία χρόνια, όσον αφορά την κίνηση στα ξενοδοχεία της Καβάλας την περίοδο του Πάσχα, θα συνεχιστεί και φέτος.

Βούλγαροι, Ρουμάνοι, αλλά και γκρουπ με Έλληνες αναμένεται να κατακλύσουν τα τοπικά ξενοδοχεία

«Όπως κάθε χρόνο το Πάσχα έχουμε κίνηση στα ξενοδοχεία της πόλης μας, η οποία περιορίζεται βέβαια σε τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις, ειδικότερα από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο κύριος όγκος των επισκεπτών μας θα είναι για ακόμη μια φορά Βαλκάνιοι, δηλαδή Βούλγαροι, ως επί το πλείστον, αλλά και Ρουμάνοι, ενώ θα υπάρχει και μεγάλος όγκος από ελληνικά γκρουπ που θα βρεθούν επίσης στην περιοχή μας. Πιστεύω ότι η κίνηση θα είναι αυξημένη και η πληρότητα στα ξενοδοχεία μας, ειδικά τις ημέρες αιχμής, θα ξεπεράσει το 90% κατά μέσο όρο. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια το Πάσχα έχει δώσει μια κίνηση στην τοπική αγορά, οι πληρότητες στα ξενοδοχεία μας είναι καλές κι αν ο καιρός βοηθήσει θα έχουμε καλή κίνηση. Έχουμε καλές κρατήσεις για τις ημέρες του Πάσχα, που με την έκτακτη κίνηση, πιστεύω ότι θα γεμίσουν τα ξενοδοχεία μας», τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας.

Συνεχίζονται τα θετικά μηνύματα για καλή τουριστική περίοδο

Ερωτηθείς αναφορικά με την εικόνα που έχει για την κίνηση που θα καταγραφεί τη νέα τουριστική περίοδο, ο Αντώνης Μιτζάλης απάντησε: «Θεωρούμε ότι το 2017 θα είναι μια καλή περίοδος για τον τουρισμό στην περιοχή μας, χωρίς απρόοπτα ελπίζουμε, για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις. Όλοι κάνουμε τις ετοιμασίες μας, τα ξενοδοχεία ετοιμάζονται ειδικά τα παραλιακά και η Θάσος και θέλουμε και τους ιδιώτες να είναι έτοιμοι και οι δήμοι με τη σειρά τους να επιμεληθούν τις ακτές και γενικά όλη η εικόνα της περιφερειακής ενότητας να είναι έτοιμη από την πρώτη ημέρα. Πρέπει όλες οι υποδομές, δημόσιες και ιδιωτικές, να είναι εντάξει στην ώρα τους για να υποδεχθούμε όλο αυτόν τον κόσμο. Αυτό είναι το κύριο μέλημα μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ικανοποιητική ήταν η κίνηση στην εστίαση τις μέρες του Πάσχα

Γιώργος Βαφείδης: Αν μπορέσουμε να επιλύσουμε κάποια από τα...

Ήταν ένα πολύ δυνατό τετραήμερο για την Θάσο

Μεγάλη η επισκεψιμότητα στο νησί τις μέρες του Πάσχα Περίοδο...

Οι τόκοι του ΕΦΚΑ και οι άχρηστοι της πολιτικής

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως και το...

Εγκρίθηκε η μελέτη για τον νέο Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βύρωνα

Από την Ιερά Μητρόπολη γίνεται γνωστό ότι, μετά από...

Καλές πληρότητες στα ξενοδοχεία της Καβάλας το τριήμερο του Πάσχα

Γέμισαν τα ξενοδοχεία της Καβάλας στη διάρκεια της πασχαλινής...

Καβάλα: Προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα

Συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω τις πρώτες πρωινές ώρες της 22-4-2025 στην...

Επαναλειτουργεί το τμήμα Υπερήχων στο Νοσοκομείο Καβάλας

Από τον Μάιο 2025 επαναλειτουργεί το τμήμα Υπερήχων για...

Ημέρα Καριέρας στη Θάσο

Από το Σωματείο Επαγγελματιών Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...