Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2025
Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2025
Περισσότερα

    Ελέγχθηκαν όλοι οι πυροσβεστικοί κρουνοί στην Καβάλα

    Ημέρα:

    spot_img
    spot_img
    spot_img

    Ολοκληρώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας, ο έλεγχος όλων των κρουνών που βρίσκονται εντός αλλά κι εκτός αστικού ιστού, με την υπηρεσία να αναμένει πλέον από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Καβάλας να αποκαταστήσει όσους έχουν επισημανθεί ως προβληματικοί.

    Δηλώσεις για το θέμα έκανε την Τρίτη (5/12) στον «Ενήμερο» και στο Kavala Web News, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, αντιπύραρχος Νίκος Μπαλατσούκας.

    ”Έχει γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από την Π.Υ. Καβάλας όλων των κρουνών κι έχουν διαβιβαστεί τα έγγραφα με τις επισημάνσεις μας στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Καβάλας για την αποκατάσταση των κρουνών που είχαν κάποιο πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε αναμονή της απάντησης, ώστε να διορθωθεί το όποιο πρόβλημα υπάρχει. Δεν είναι μεγάλος ο αριθμός των κρουνών που χρήζουν αποκατάστασης και επισκευής. Είναι σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά και περιφερειακά αυτής. Ελπίζω σύντομα να έχουμε απάντηση από την Τ.Υ., καθώς είναι ένα σοβαρό θέμα και γι’ αυτό κάναμε τους ελέγχους, ώστε και το καλοκαίρι να είμαστε έτοιμοι, αλλά και τώρα τον χειμώνα, σε περίπτωση που χρειαστεί, να κουμπώσουμε σε κάποιο υδροστόμιο και να μην έχουμε θέμα, γιατί είναι σημαντικό ζήτημα όταν πάει κάποιο όχημά μας σε περιστατικό, να χρειαστεί νερό και να είναι χαλασμένος ο κρουνός”, τόνισε σχετικά στις δηλώσεις του ο διοικητής της Π.Υ. Καβάλας.

    Ικανοποίηση για τη συμμόρφωση των πολιτών στον καθαρισμό τζακιών και καμινάδων

    Παράλληλα, ο κ. Μπαλατσούκας εξέφρασε ακόμη μια φορά την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας, δείχνουν πλέον, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προβαίνοντας στον καθαρισμό των τζακιών και των καμινάδων τους.

    ”Όπως διαπιστώνω φέτος δεν έχουμε πολλά περιστατικά είτε σε τζάκια, είτε φωτιές σε καμινάδες, διότι νομίζω ότι οι πολίτες από μόνοι τους πλέον ενδιαφέρονται για την περιουσία τους και προβαίνουν σε καθαρισμούς που απαιτούνται σε ετήσια βάση για να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα”, δήλωσε καταληκτικά ο κ. Μπαλατσούκας.

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    Κατασκευή τριών νέων κόμβων στην Π.Ε. Καβάλας

    Στις προτεραιότητες που έχει θέσει η διοίκηση της Περιφέρειας...

    Ανακοίνωση της εταιρείας Intrafashion Group για τον θάνατο του Παύλου Χατζηπαυλίδη

    Από την εταιρεία Intrafashion Group εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Σε...

    Ανάκληση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών για λόγους συντήρησης

    Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και ειδικότερα η Δ/νση Δημόσιας...