Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025

Αλλαγή Διευθυντή στην Ιατρική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Αλλαγή στη θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα από τον ορισμό στην παραπάνω θέση του Βαγγέλη Καμπουρίδη.

Η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, με απόφασή της (41166/12-10- 2017) τροποποίησε την προηγούμενη απόφασή της με αριθμό 20876/14-09-2017 και όρισε Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, την αναισθησιολόγο Νάγκυ Εύας-Οτίλια του Εμερίγκ, υπεύθυνη του Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Στη διαδικασία κατάταξης των υποψήφιων για την κατάληψη της θέσης του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ. Ν. Καβάλας συμμετείχαν τρεις γιατροί. Ο ένας εξ αυτών υπέβαλλε ένσταση και η 4η ΥΠΕ «επανεξέτασε τα ατομικά φύλλα αξιολόγησης των συμμετεχόντων και λαμβάνοντας υπόψη την ομόφωνη εισήγηση του καθ’ ύλην αρμόδιου Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, συντάχθηκε με αυτήν».

Η 4η ΥΠΕ αναφέρει επίσης ότι η ότι η ιατρός Νάγκυ Εύας-Οτίλια κατατάχθηκε πρώτη μεταξύ των ιατρών που έλαβαν μέρος στη διαδικασία κατάταξης των υποψήφιων για την κατάληψη της θέσης του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ. Ν. Καβάλας και αποφασίζει:

«Την τροποποίηση της με αριθμό 20876/14-09-2017 Απόφασης ως προς το πρόσωπο του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και τον ορισμό ως Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας  του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, την κα Νάγκυ Εύας-Οτίλια του Εμερίγκ, ιατρού κλάδου  ΕΣΥ, ειδικότητας Αναισθησιολογίας, με το βαθμό της Διευθύντριας Ε.Σ.Υ., Επιστημονικά Υπεύθυνη του Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Νόμου 2889/2001 όπως ισχύουν.

Η θητεία του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας είναι τριετής».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σεισμός έγινε αισθητός στην Καβάλα

Σεισμός μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις...

Ελπίζουν σε ένα πάρα πολύ δυνατό τριήμερο στη Θάσο

Γιάννης Μαρκιανός: Πολλοί Έλληνες επισκέπτονται την περιοχή μας «Τα μηνύματα...

Κλειστή η μεγάλη πισίνα του Κολυμβητηρίου της Καβάλας

Από τον ΝΟΘΑΚ ανακοινώνονται τα εξής: Ενημέρωση σχετικά με το...

Λεωνίδας Παππάς: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ θα το βρουν μπροστά τους οι αγρότες

«Η κυβέρνηση επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά, δεν καταλαβαίνει τίποτα /...

Το ποιοτικό χάος μεταξύ ΕΡΤ και ιδιωτικών καναλιών

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Παρακολούθησα την εκπομπή ΦΑΣΜΑ στην κρατική...

Γλυκόπικρη η έναρξη της τουριστικής περιόδου

Πάρης Παρασχούδης: Ο Μάιος δεν έχει μεγάλη κίνηση και...

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στην οδό Κουντουριώτου

Δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Ιουνίου στην κυκλοφορία,...