Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Ψηφίστε στην Energean για τα βραβεία Bravo Sustainability Awards 2019

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Υποψήφια για τα Bravo Sustainability Awards 2019, με δύο δράσεις της –μια περιβαλλοντική και μια κοινωνική– που υλοποίησε στην Καβάλα είναι η Energean Oil and Gas.

Η εταιρεία καλεί όσους επιβραβεύουν τις πρωτοβουλίες της, να την ψηφίζουν διαδικτυακά για να αποσπάσει τα βραβεία.

Ειδικότερα σε μήνυμά της η Energean αναφέρει:

Είστε μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια σε ένα πολύ συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε από τον Πρίνο και συνεχίζεται σε 9 χώρες της Μεσογείου με όραμα, συνέπεια και πολύ κέφι για δουλειά!

Έχοντας μοιραστεί μαζί μας τόσες σημαντικές στιγμές, σάς ζητούμε λίγο από τον χρόνο σας για να μάς στηρίξετε στις υποψηφιότητές μας για τα Bravo Sustainability Awards για τη φετινή χρονιά!

Θα θυμάστε δύο πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που η Energean ανέλαβε και υλοποίησε στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης:

  • τον καθαρισμό του πυθμένα του λιμανιού «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον
  • και τη διοργάνωση του μπασκετικού αγώνα με αμαξίδια, πέρσι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στην Καβάλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί όσο γίνεται περισσότερο η κοινή γνώμη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας

Για αυτές τις δύο δράσεις, η Energean είναι φέτος υποψήφια στα Bravo Sustainability Awards. Ζητούμε να είστε και πάλι δίπλα μας, ψηφίζοντας μία ή και τις δύο δράσεις που εξυπηρετούν, παράλληλα και συγκεκριμένους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που έχει εκπονήσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.

 

spot_img

Διαφημίσεις