Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Τρισάγιο στη μνήμη των 3 εργαζομένων του ΓΝΚ που «νικήθηκαν» από τον κορωνοϊό

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Τρισάγιο στη μνήμη των τριών (3) εργαζομένων του νοσοκομείου Καβάλας που έχασαν τη ζωή τους την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, τελέστηκε το πρωί στον προαύλιο χώρο του ΓΝΚ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών.

Δήλωση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη

“Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, τιμούμε τη μνήμη των τριών εργαζομένων του Δήμου Καβάλας που έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο Καβάλας.

Τους χρωστάμε ευγνωμοσύνη για όσα πρόσφεραν στους συμπολίτες μας, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την Καβάλα και όλη την επικράτεια.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που τους έχει σκεπάσει”.

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη

Γιορτάζεται σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτικού Προσωπικού, για να υπενθυμίζει την ανεκτίμητη συνεισφορά των νοσηλευτών και νοσηλευτριών σε κάθε κοινωνία. Φέτος η ημέρα είναι ακόμα πιο φορτισμένη με τη συμβολή των νοσηλευτών στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, με τίμημα να νοσήσουν ή ακόμα και να χάσουν τη ζωή τους.

Οι νοσηλευτές είναι κοντά στον άνθρωπο κάθε στιγμή για όλο το 24ωρο, κοντά στον πόνο, την ασθένεια, τη σωματική και ψυχική κατάπτωση.

Σας ευχαριστούμε!!!!

spot_img

Διαφημίσεις